PUBG spray sorunu

KeremYanmaz96

Hectopat
Merhaba, geçen hafta PUBG aldım ve spray atamıyorum. 9 mm olan silahları ve 0.45 olan silahlar basit ama 5.56 veya 7.62 olan silahlara spray atamıyorum. Nasıl atacağım yazar mısınız?

Antreman moduna girip full eklenti alıp dene.

Spray'in nasıl atılacağını nasıl yazarak anlatabiliriz bilemiyorum. Silahların spray'ini atabilmek için sürekli olarak o silahla oynamak gerekiyor.

Anladığım kadarıyla siz yeni bir FPS oyuncususunuz. Şayet PUBG oyunun silahları aşırı derece sekmiyor, belirli bir süre sonrasında hepsini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Şahsen bende Rust oyununda AK spray'i atarken zorlanıyorum çünkü silah Z çiziyor ve kontrol etmek çok zor geliyor. Kaldı ki oyunda 6 k saatim var. :)

Öncelikle mouse DPI ayarı dahi etkiler.

Büyük bir mouse pad mevcutsa düşük DPI her zaman iyidir. Bilek ve el hareketlerinizde geniş oynatma hakimiyetiniz iyiyse eğer.

Kendim düşük DPI ile oynayamıyorum. Yüksek DPI ile kısa harekeler ile istediğim sonucu alıyorum ben.

Oyun içi silah kullanım duruma gelirsek eğer ciddi antrenmanlar yapmalısın. PUBG mobile ve lite üzerinden görüş değerlendiriyor çoğunluk oynadıkları için. Ancak PC PUBG bambaşka bir dünya. Merminin düşüş açısı bile sizin oynayış durumuna bir etken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan bakabilirsin. Ayrıca kendine göre en iyi hassasiyet ve DPI ayarını bulmalısın. Bunu da azar azar arttırıp azaltarak en sonunda sana göre mükemmel seviyeyi bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı