PUBG SSD Performansı

Ferhat Gümüş

Hectopat
Oyunu bilen bilir. Bootcampe ilk atlanıldığında silahlar başta gözükmez, sonradan gelmeye başlar. Bu sorunun SSD'nin yazma okuma hızlarıyla alakası var mı? Ya da oyunun düzelmeyen bir bugu mu?

Oyunu bilen bilir. Bootcampe ilk atlanıldığında silahlar başta gözükmez, sonradan gelmeye başlar. Bu sorunun SSD'nin yazma okuma hızlarıyla alakası var mı? Ya da oyunun düzelmeyen bir bugu mu?
bu durumun 1 den fazla sebebi olabilir okuma yazma hızı + internet hızını ile ilgili durumlar olabilir oyun içi ping değerlerinizi kontrol edin sonrada ssd ve sata hdd nizin performans testine sokun

bu durumun 1 den fazla sebebi olabilir okuma yazma hızı + internet hızını ile ilgili durumlar olabilir oyun içi ping değerlerinizi kontrol edin sonrada ssd ve sata hdd nizin performans testine sokun
İnternetle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çoğu Twitch yayıncılarında bile durum aynı.

Takılma olmuyor bende de sadece atladığımda silahlar 1-2 saniye gözükmüyor. Adam silahı alıp reloadlarken ben daha yerden yeni almış oluyorum.
Oyun dosyalarını doğruladınız mı?

Ben HDD'den oynamama rağmen dediğiniz problemi yaşamadım hiç. Benimde ilk aklıma internet geldi ama emin değilim. Ya da oyuna güncelleme falan geldiyse belki ondan kaynaklıdır. Oynamayalı uzun süre oldu ama oynadığım zamanlarda dediğiniz problemi hiç yaşamadım. Ya da ben hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…