Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 6 Eylül 2022 #1 Daha dün oynadım yüksek ayarlarda bile 100 FPS geçiyordu şimdi 60 FPS kilitlendi. V-Sync falan her şey kapalı.
Daha dün oynadım yüksek ayarlarda bile 100 FPS geçiyordu şimdi 60 FPS kilitlendi. V-Sync falan her şey kapalı.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2022 #2 Fps sınırını sınırsız yapıp, Kare oranını yumuşatı kapatır mısınız? Eğer yine 60 FPS ise ekran kartı ayarlarınıza bakmanızı öneririm. Dosya Ekleri 20210824042839_1.jpg 71,1 KB · Görüntüleme: 173
Fps sınırını sınırsız yapıp, Kare oranını yumuşatı kapatır mısınız? Eğer yine 60 FPS ise ekran kartı ayarlarınıza bakmanızı öneririm.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 6 Eylül 2022 #3 anılDLL dedi: FPS sınırını sınırsız yapıp, Kare oranını yumuşatı kapatır mısınız? Eğer yine 60 FPS ise ekran kartı ayarlarınıza bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarını da varsayılan yaptım düzelmiyor.
anılDLL dedi: FPS sınırını sınırsız yapıp, Kare oranını yumuşatı kapatır mısınız? Eğer yine 60 FPS ise ekran kartı ayarlarınıza bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarını da varsayılan yaptım düzelmiyor.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2022 #4 Nevzat Özkan dedi: Ekran kartı ayarlarını da varsayılan yaptım düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dikey eşitleme gibi bir şey olması lazım ya da yüzey eşitleme de olabilir ona bakarsanız bir hocam.
Nevzat Özkan dedi: Ekran kartı ayarlarını da varsayılan yaptım düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dikey eşitleme gibi bir şey olması lazım ya da yüzey eşitleme de olabilir ona bakarsanız bir hocam.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 7 Eylül 2022 #5 anılDLL dedi: Dikey eşitleme gibi bir şey olması lazım ya da yüzey eşitleme de olabilir ona bakarsanız bir hocam. Genişletmek için tıkla...
anılDLL dedi: Dikey eşitleme gibi bir şey olması lazım ya da yüzey eşitleme de olabilir ona bakarsanız bir hocam. Genişletmek için tıkla...