PUBG Steam packet loss sorunu

Mehdi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Herkese merhabalar. Bugüne kadar PUBG Steam'da kesinlikle packet loss sorunum yoktu. %1 bile packet loss olmazdı. Nedense şimdiler de aşırı yüksek. Sebebi nedir sizce? Ne yapmalıyım. Sorunu çözenler den fikir öneri istiyorum. Bu arada sistemim AMD Ryzen 5 2600-GTX 1060 6 GB-16 GB 3000MHz RAM-B450M anakart. Windows 1903 güncel sürüm kullanıyorum. Tüm driverler güncel. Aşağıya güncel hız testi ve ping değerlerini atıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• ping değerleri.jpg
    181 KB · Görüntüleme: 155
  • Pubg steam paket loss.jpg
    250,2 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle, bu oyunun sunucuları ile ilgili. Aynı sorun bende ve arkadaşlarımda'da var, sorun genel.

Arkadaşlar oyunda paket loss yok. Son güncelleme sonrasi sadece görüntü bug'ı oluştu ve varmış gibi görünüyor. Zamanla duzeltilecektir. Sadece pingler ortalama 15-20 yükseldi.

İnşallah görüntü bugudur. Zaten FPS de 15 20 FPS kadar kayıp mevcut.

Yalnız sorunun tek bende olmadığına sevindim. Türktelekom arayıp kızdım. Yurtdışı çıkışlarımı düzeltin diye. Oda zaten şuan çok iyi demişti. Demekki klasik PUBG yine yapacağını yaptı.

Aynen öyle. Ayarlardan ağ değerlerini gösteren kısmı iptal ettim ben. Düzenlene kadar gözüme girmesin en azından.

Sadece görüntü bugu değil maalesef. Paket loss değerinin aniden yükselmesi oyunda fps dropu ve hatta ani takılmalara sebep oluyor. Yakında yeni güncellemelerle düzeltileceğini umut ediyorum. Eğer PUBG oynuyorsak bunlara katlanmalıyız. Zaten yıllardır sorunsuz çok az güncelleme oldu.

Ara ara yükselme oluyor ve takılmalar yaratıyor, benim demek istediğim sürekli olarak var gibi gözükmesi görüntü bug'ı.

Açıkçası bende takılma veya ping varmış gibi ileri geri loot yapmada sıkıntı yok. Fakat sanki akıcılık gitmiş gibi oyunda.. Böyle mausu çevirdiğim de bi kasma değil ama akıcı değil işte. 144 Hz monitör var. Yüksek FPS alırsın. Sonra düşük FPS oynadığında akıcı gelmez. Piksel piksel gibi gelir ya o tarz oluyor. Ama halbuki FPS im 90 ila 120 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…