PUBG Steam packet loss sorunu

Mehdi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Herkese merhabalar. Bugüne kadar PUBG Steam'da kesinlikle packet loss sorunum yoktu. %1 bile packet loss olmazdı. Nedense şimdiler de aşırı yüksek. Sebebi nedir sizce? Ne yapmalıyım. Sorunu çözenler den fikir öneri istiyorum. Bu arada sistemim AMD Ryzen 5 2600-GTX 1060 6 GB-16 GB 3000MHz RAM-B450M anakart. Windows 1903 güncel sürüm kullanıyorum. Tüm driverler güncel. Aşağıya güncel hız testi ve ping değerlerini atıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• ping değerleri.jpg
    181 KB · Görüntüleme: 155
  • Pubg steam paket loss.jpg
    250,2 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen ping oranları arttığı için akıcılık azaldı.

Aynı sorun bende de var.Hatta bazen %100'ün üstüne çıkıyor. %500'ü bile gördüm. Ve diğer oyunlarda ping 60-70 iken Pubg'de 100 oluyor. Ayrıca bu sorun sık sık drop da yaşatıyor.Dün azalsın diye Ssd'ye taşıdım Pubg'yi. Aynı benim de internetim Türk Telekom. İnşallah bugdır

Bende açıkçası dediğim gibi. Ping düşük 67. Gayet ideal şuan için. Drop yemiyorum. Öyle paket loss oluştuğunda yerden loot alamama gibi sorunlar da yok. Ama iste paket loss olunca insan bi ne oluyor diyor. Tek sorunum akıcı değil. Onunda nedeni belli imis. Demek herkes de sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…