Ensar Örnek Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 PUBG Steam'da yana yatma tuşları Q ve E fakat bunlara basılı tutmak gerekiyor ama ben bas çek yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
PUBG Steam'da yana yatma tuşları Q ve E fakat bunlara basılı tutmak gerekiyor ama ben bas çek yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.746 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Ensar Örnek dedi: PUBG Steam'da yana yatma tuşları Q ve E fakat bunlara basılı tutmak gerekiyor ama ben bas çek yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda yok mu hiç? SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
Ensar Örnek dedi: PUBG Steam'da yana yatma tuşları Q ve E fakat bunlara basılı tutmak gerekiyor ama ben bas çek yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda yok mu hiç? SS atar mısınız?
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 22 Kasım 2022 #3 Dikiz ayarlarının altında olmalı. Artı 1 Eksi