Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #1 PUBG Steam'daki özel maçlarda sandbox modu oluyor serbest gezinmeli falan. O modda menü tuşu hangisi? Google'dan arattım ama bulamadım. (Menü tuşu yani araba alma silah alma uçma vs. sandbox tuşları) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
PUBG Steam'daki özel maçlarda sandbox modu oluyor serbest gezinmeli falan. O modda menü tuşu hangisi? Google'dan arattım ama bulamadım. (Menü tuşu yani araba alma silah alma uçma vs. sandbox tuşları)
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #2 Tuşlara abanın . Artı 0 Eksi
KS KS Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 Coda dedi: Tuşlara abanın . Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sanırım aynı anda 2 tuşa basılmalı bulamadım. Artı 0 Eksi
Coda dedi: Tuşlara abanın . Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sanırım aynı anda 2 tuşa basılmalı bulamadım.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 17 Eylül 2021 #4 Rolesional dedi: Denedim hocam sanırım aynı anda 2 tuşa basılmalı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun tuş değiştirme yerine bakın orada bulursunuz belki. Artı 0 Eksi
Rolesional dedi: Denedim hocam sanırım aynı anda 2 tuşa basılmalı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun tuş değiştirme yerine bakın orada bulursunuz belki.
KS KS Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #5 bir2bir3bir4 dedi: Oyunun tuş değiştirme yerine bakın orada bulursunuz belki. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam ondan sordum. Artı 0 Eksi
bir2bir3bir4 dedi: Oyunun tuş değiştirme yerine bakın orada bulursunuz belki. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam ondan sordum.
T.ArdaG Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #6 Hocam maalesef erişemezsiniz bu özellik sadece PUBG partnerlerine verilen bir özellik. Artı 0 Eksi
KS KS Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #7 T.ArdaG dedi: Hocam maalesef erişemezsiniz bu özellik sadece PUBG partnerlerine verilen bir özellik. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PUBG partneri nasıl olunur? Paralıysa almayayım. Artı 0 Eksi
T.ArdaG dedi: Hocam maalesef erişemezsiniz bu özellik sadece PUBG partnerlerine verilen bir özellik. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PUBG partneri nasıl olunur? Paralıysa almayayım.
T.ArdaG Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #8 Rolesional dedi: Hocam peki PUBG partneri nasıl olunur? Paralıysa almayayım. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG partneri olmak için içerik üreticisi olmanız gerek parayla olan bir şey değil. Artı 0 Eksi
Rolesional dedi: Hocam peki PUBG partneri nasıl olunur? Paralıysa almayayım. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG partneri olmak için içerik üreticisi olmanız gerek parayla olan bir şey değil.