E EsadO Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 198 15 Nisan 2023 #1 En hızlı inme şeklini bilen var mı? YouTube'da, internette hiçbir yerde yok. Oyunda metre hesabı da yapılamadığı için hep en son atlayanlardan oluyorum.
En hızlı inme şeklini bilen var mı? YouTube'da, internette hiçbir yerde yok. Oyunda metre hesabı da yapılamadığı için hep en son atlayanlardan oluyorum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 15 Nisan 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun alt yazısını açın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun alt yazısını açın.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 15 Nisan 2023 #3 Aşağı bakarak shift tusuna basılı tutunca dik iniyordun sanırım öyle hatırlıyorum.
E EsadO Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 198 15 Nisan 2023 #4 562410 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun alt yazısını açın. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın, Türkçe aratmıştım. İşime yarayacak.
562410 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun alt yazısını açın. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın, Türkçe aratmıştım. İşime yarayacak.