simple31245 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 PUBG sürekli olarak rondo veriyor arkadaşlar bu durumdan gerçekten sıkıldım ve oyun zevkimi bitirmek üzere bunun bir çözümü var mı?
PUBG sürekli olarak rondo veriyor arkadaşlar bu durumdan gerçekten sıkıldım ve oyun zevkimi bitirmek üzere bunun bir çözümü var mı?
Yusufiii0 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 simple31245 dedi: PUBG sürekli olarak rondo veriyor arkadaşlar bu durumdan gerçekten sıkıldım ve oyun zevkimi bitirmek üzere bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kral 15 dolar vermeden çözümü yok. Bende de öyleydi satın aldım yoksa hem dereceli giremiyorsun hem de bu tür olaylarla karşılaşıyorsun.
simple31245 dedi: PUBG sürekli olarak rondo veriyor arkadaşlar bu durumdan gerçekten sıkıldım ve oyun zevkimi bitirmek üzere bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kral 15 dolar vermeden çözümü yok. Bende de öyleydi satın aldım yoksa hem dereceli giremiyorsun hem de bu tür olaylarla karşılaşıyorsun.
M Mustikman Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Ağustos 2024 #3 Çözümü yok derecelide aynı vallahi deston, rondo kadar iğrenç mapler yok bir kere 9 kere deston gelmişti oyunu silmiştim sinirden. Tabi geri yükledim neymiş avrupada oyuncu azmış he az ***.
Çözümü yok derecelide aynı vallahi deston, rondo kadar iğrenç mapler yok bir kere 9 kere deston gelmişti oyunu silmiştim sinirden. Tabi geri yükledim neymiş avrupada oyuncu azmış he az ***.
Watsley Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #4 Bana da 18 kere art arda rondo vermişti sinirden oyunu sildim.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Ağustos 2024 #5 simple31245 dedi: PUBG sürekli olarak rondo veriyor arkadaşlar bu durumdan gerçekten sıkıldım ve oyun zevkimi bitirmek üzere bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bana her zaman rondo veriyor kankam anlamadım.
simple31245 dedi: PUBG sürekli olarak rondo veriyor arkadaşlar bu durumdan gerçekten sıkıldım ve oyun zevkimi bitirmek üzere bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bana her zaman rondo veriyor kankam anlamadım.