Utkuavc Kilopat Katılım 28 Temmuz 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #1 Playerunknown's Battlegrounds'u aldım. Yükledim, oyna diyorum başlatılıyor diyor açılmıyor. Hata da vermiyor. Kafayı yiyeceğim. Dosyaların bütünlüğünü de doğruladım olmuyor. Windows 10 sistemim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2017
Playerunknown's Battlegrounds'u aldım. Yükledim, oyna diyorum başlatılıyor diyor açılmıyor. Hata da vermiyor. Kafayı yiyeceğim. Dosyaların bütünlüğünü de doğruladım olmuyor. Windows 10 sistemim.
Gjalpar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.228 Çözümler 5 Yer Selendi, Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-11800H 2.30 GHz CPU NVIDIA RTX 3060 Max Performance 6 GB 130 W Laptop GPU 16 GB DRR4 3200 MHz RAM 500 GB CRUCIAL P5 NVMe PCIe M.2 SSD Windows 11 Pro 22H2 İşletim Sistemi 17.3" FHD 1920x1080 144Hz %100 sRGB Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2017 #2 Sırayla şu komutları yönetici olarak çalıştırdığınız komut istemine yazarsanız sorunu çözebilir. Kod:Panoya kopyala ipconfig/release Kod:Panoya kopyala ipconfig/all Kod:Panoya kopyala ipconfig/flushdns Kod:Panoya kopyala ipconfig/renew Kod:Panoya kopyala netsh int ip set dns Kod:Panoya kopyala netsh winsock reset Bu kodları yazdıktan sonra Steam'ı yeniden başlat olmazsa bilgisayarı yeniden başlatarak dene. Artı 0 Eksi
Sırayla şu komutları yönetici olarak çalıştırdığınız komut istemine yazarsanız sorunu çözebilir. Kod:Panoya kopyala ipconfig/release Kod:Panoya kopyala ipconfig/all Kod:Panoya kopyala ipconfig/flushdns Kod:Panoya kopyala ipconfig/renew Kod:Panoya kopyala netsh int ip set dns Kod:Panoya kopyala netsh winsock reset Bu kodları yazdıktan sonra Steam'ı yeniden başlat olmazsa bilgisayarı yeniden başlatarak dene.