therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 12 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, görüntüde olduğu gibi bir mevzu var. Test server ve diğer test pack indirmem gerekiyor mu bilğisi olan?
Merhaba arkadaşlar, görüntüde olduğu gibi bir mevzu var. Test server ve diğer test pack indirmem gerekiyor mu bilğisi olan?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 12 Aralık 2022 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 12 Aralık 2022 #3 Webcam kullanan insan dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Sadece bir tane harita kullanılıyor ? Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 12 Aralık 2022 #4 therdi dedi: Sadece bir tane harita kullanılıyor ? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Normal PUBG'yi indirerek oynayabilirsiniz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
therdi dedi: Sadece bir tane harita kullanılıyor ? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Normal PUBG'yi indirerek oynayabilirsiniz diye biliyorum.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 12 Aralık 2022 #5 onlar oyuna gelecek updateleri önceden sunulan yer valorat taki pbe gibi Artı 0 Eksi
Y yigit alper Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer izmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700x, Palit RTX 3070 Ti 8GB , XPG 2x16 32 GB 6000MHz, MSI B650m-p, XPG 500GB nvme m.2 + kioxia exceria 1tb nvme m.2, seagate 1 tb hdd, Nzxt H9 Flow, MSI MAG A850GL Gen5 850W Power, Thermalright frozen warframe pro 360 argb white Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #6 therdi dedi: Sadece bir tane harita kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece PUBG'yi indirmeniz yeterlidir test servere gerek yok. Tek harita dediğiniz büyük ihtimal harita seçememedir PUBG de maalesef harita seçme yok. Artı 0 Eksi
therdi dedi: Sadece bir tane harita kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece PUBG'yi indirmeniz yeterlidir test servere gerek yok. Tek harita dediğiniz büyük ihtimal harita seçememedir PUBG de maalesef harita seçme yok.
KS KS therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 12 Aralık 2022 #7 yigit alper dedi: Sadece PUBG'yi indirmeniz yeterlidir test servere gerek yok. Tek harita dediğiniz büyük ihtimal harita seçememedir PUBG de maalesef harita seçme yok. Genişletmek için tıkla... Saçmalık yani Windows gibi bir platforma bu kadar popüler bir oyunun bu zayıf kalması hiç normal değil telefonda oyun oynamak nedir ya. Artı 0 Eksi
yigit alper dedi: Sadece PUBG'yi indirmeniz yeterlidir test servere gerek yok. Tek harita dediğiniz büyük ihtimal harita seçememedir PUBG de maalesef harita seçme yok. Genişletmek için tıkla... Saçmalık yani Windows gibi bir platforma bu kadar popüler bir oyunun bu zayıf kalması hiç normal değil telefonda oyun oynamak nedir ya.