ebrtar Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 10 1 Şubat 2020 #1 PUBG oyununa giriyorum lobide tıklanmıyor fakat ESC menüden seçenekler gibi şeylere tıklayabiliyorum oynamaya tıklanmıyor harita saçimine tıklanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2020
PUBG oyununa giriyorum lobide tıklanmıyor fakat ESC menüden seçenekler gibi şeylere tıklayabiliyorum oynamaya tıklanmıyor harita saçimine tıklanmıyor.
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 1 Şubat 2020 #2 ebrtar dedi: PUBG oyununa giriyorum lobide tıklanmıyor fakat ESC menüden seçenekler gibi şeylere tıklayabiliyorum oynamaya tıklanmıyor harita saçimine tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
ebrtar dedi: PUBG oyununa giriyorum lobide tıklanmıyor fakat ESC menüden seçenekler gibi şeylere tıklayabiliyorum oynamaya tıklanmıyor harita saçimine tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı?
squex0 Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 133 1 Şubat 2020 #3 274000 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bencede oyun dosyalarını doğrula. Artı 0 Eksi
274000 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bencede oyun dosyalarını doğrula.
KS KS ebrtar Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 10 1 Şubat 2020 #4 squex0 dedi: Bencede oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor 274000 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor Aylardır böyle Artı 0 Eksi
squex0 dedi: Bencede oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor 274000 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor Aylardır böyle
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 1 Şubat 2020 #5 ebrtar dedi: Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor Aylardır böyle Genişletmek için tıkla... Garip, bir program yüzünden de olabilir format ile de deneyebilirsiniz hiç yönetici olarak çalıştırdınız mı? Artı 0 Eksi
ebrtar dedi: Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor Çok kez doğruladım oyunu sildim yükledim olmuyor Aylardır böyle Genişletmek için tıkla... Garip, bir program yüzünden de olabilir format ile de deneyebilirsiniz hiç yönetici olarak çalıştırdınız mı?