Ahmt15 Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2017 #1 PUBG Oyununa güncelleme geldi, yükledim bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2017
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2017 #11 Helal sana kimsenin aklına gelmeyen şeyi yazmıssın. Artı 0 Eksi
K Kaan ilter Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2017 #12 C Y R E X dedi: Sanırım bu forumda yenisin. İmla kurallarına uyulmazsa ceza alınıyor. Genişletmek için tıkla... İstersen bırak da ona modlar karar versin. Artı 0 Eksi
C Y R E X dedi: Sanırım bu forumda yenisin. İmla kurallarına uyulmazsa ceza alınıyor. Genişletmek için tıkla... İstersen bırak da ona modlar karar versin.
G Guaddro Hectopat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2017 #13 saricanberkay dedi: Aynı hatayı bendede veriyor sen düzeltebildinmi düzelttiysen söylermisin çok uğraştm olmuyo. Genişletmek için tıkla... Çözdüm dostum anakartın üzerinde ramlerin yerlerini değiştirdim şuan için vermiyor hatayı ve ramleri silgi ile temizlersen vermeyeceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
saricanberkay dedi: Aynı hatayı bendede veriyor sen düzeltebildinmi düzelttiysen söylermisin çok uğraştm olmuyo. Genişletmek için tıkla... Çözdüm dostum anakartın üzerinde ramlerin yerlerini değiştirdim şuan için vermiyor hatayı ve ramleri silgi ile temizlersen vermeyeceğini düşünüyorum.
S saricanberkay Kilopat Katılım 13 Kasım 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2017 #14 Guaddro dedi: Çözdüm dostum anakartın üzerinde ramlerin yerlerini değiştirdim şuan için vermiyor hatayı ve ramleri silgi ile temizlersen vermeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... çok sağol deneyeceğim şimdi. Artı 0 Eksi
Guaddro dedi: Çözdüm dostum anakartın üzerinde ramlerin yerlerini değiştirdim şuan için vermiyor hatayı ve ramleri silgi ile temizlersen vermeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... çok sağol deneyeceğim şimdi.
deletedrandomstring138948 Kilopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #15 Kaan ilter dedi: İstersen bırak da ona modlar karar versin. Genişletmek için tıkla... Ne demek bırak da modlar karar versin? Burada bir topluluk içindeyiz, birisinim bir yanlışını görünce uyarmayacaksak ne işe yarar bu topluluk? Artı 0 Eksi
Kaan ilter dedi: İstersen bırak da ona modlar karar versin. Genişletmek için tıkla... Ne demek bırak da modlar karar versin? Burada bir topluluk içindeyiz, birisinim bir yanlışını görünce uyarmayacaksak ne işe yarar bu topluluk?