PUBG Elite Pass yani 720 UC almak istiyorum. Kabasakal'ı çoğu kişi öneriyor ama bilemedim çok fazla şikayet var. Kabasakal güvenli mi, değilse UC alabileceğim site önerir misiniz?
PUBG Elite Pass yani 720 UC almak istiyorum. Kabasakalı çoğu kişi öneriyor ama bilemedim çok fazla şikayet var. Kabasakal güvenli mi, değilse UC alabileceğim site önerir misiniz?
PUBG Elite Pass yani 720 UC almak istiyorum. Kabasakalı çoğu kişi öneriyor ama bilemedim çok fazla şikayet var. Kabasakal güvenli mi, değilse UC alabileceğim site önerir misiniz?
Midasbuy da kampanya oluyor. Kabasakal da eğer sitenin kendi satış yaptığı bölümden alırsan güvenilir %100. Ama sarı site gibi bir ksımı var ilan açılıp satılıyor. Orası o kadar da güvenli değil.
Midasbuy da kampanyası oluyor. Kabasakal da eğer sitenin kendi satış yaptığı bölümden alırsan güvenilir %100. Ama sarı site gibi bir ksımı var ilan açılıp satılıyor. Orası o kadar da güvenli değil.
PUBG Elite Pass yani 720 UC almak istiyorum. Kabasakal'ı çoğu kişi öneriyor ama bilemedim çok fazla şikayet var. Kabasakal güvenli mi, değilse UC alabileceğim site önerir misiniz?