PUBG ultra 80-100 FPS için sistem önerisi

Yeterli.

Hocam sizce de bu sistem gereksiz pahalı değil mi?
Ama şimdi ne görüntüden kısmış ne kaliteden . 400-450 daha cebe atar ama istediği olmaz içine sinmez oda Birde madem bu kadar verdin kasayı güzel bir şey al bir de 700 zalman yerine 600 w cooler master masterwatt lite tavsiye ederim.

Şahsım sistem toplayıp satıyorum ek ve zevkine yaptığım iş ve bir sürü sistem topladım ve denedim test ettim abicim benim . Milleti yanlış yönlendirme diyorsun 4500tl'ye intel toplatmaya çalışıyorsun . Ben bilmiyor muyum intelin ve amd nin ortalama performanslarını ? Önce bir yaraya merhem sürmeden önce yaranın ne yarası olduğuna bir bakıcaksın balıklama konuya dalarsan kimseye bir faydan olmaz . Amd tercih etmesinin sebebi f/p ı uygun olduğu için ki 1700x 1080ti uzun uzun videolar mevcut ve yüzde 61-68 arasında kullanıyor cpu'yu yani drop yiyorsan o işlemciyle ortada senlik bir sıkıntı var demektir. Yapamamışsındır ki tavsiye ile pc aldığına göre deneyimin de yok ve başkası toplamış sistemini'de umrumda'da değil açıkcası neyse... Ben 1070ti yi g4560 'a taktım darboğaz yaptı tabiki ama drop yemedim gayette başarılıydı performansı Burda fikir danışıp ,Fikir öneriyoruz . Hakaret ettiğine değinmiyorum bile takmıyorum sen kimsin ki ? . Bu arada 4.5k ya 2-3 tane yaptığım ve memnun kalınan sistemi sana yollarım yarın kardeşim ordan videolarına bakarsın araştırırsın gene yardımcı oluruz .

Bu sistemi birkaç arkadaşa daha önermiştim. Bence şuan tek tek parçaları almak yerine bu şekilde indirimli ürünleri kaçırma derim. Fiyat performans açısından güzel bir sistem. SSD ekleyip alırsan çok daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-06-08-08-42-06.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 125
Ben Ultra ayarlarda 80-90FPS alıyorum. Bir arkadaş GTX 1070 ile 100FPS+ aldığını söylemiş. Püf noktasını söylesin de biz de alalım.

Bende gtx 1060 6 gb ekran kartı var i7 7. nesil işlemci 8 gb ram ve oyun SSD'de kurulu ultra ayarlarda 80-90 fps kesinlikle oynatmaz 4600 tl'lik bir bütçeyle. Orta ayarlarda alırsın o fps değerlerini ancak sürekli değişken fps olur yinede.

Kendi sistemimde hiç bir ince ayar yapmadan hepsi ultrada 120 civarı oynuyorum. Akşam eve geçtiğimde videoda çekebilirim.

Bu ikinci el bi sistem ekran dahil 3500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…