eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Merhaba, oyuna her girdiğimde bu hatayı alıyorum. Girip tekrar atıyor.
Çözüm eqNd 26 Temmuz 2024 Çözümü kendim buldum şu şekilde bende çözüldü. CMD yönetici çalıştırdım dism /online /get-drivers /format:table kodu yazdım. Steam'da ise oyunun dosyalarını doğrula yapınca çözüldü.
Çözümü kendim buldum şu şekilde bende çözüldü. CMD yönetici çalıştırdım dism /online /get-drivers /format:table kodu yazdım. Steam'da ise oyunun dosyalarını doğrula yapınca çözüldü.
eskilerKralı54 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 internetin türk telekomsa olabilir türktelekom da birçok site girmiyor şuanda Artı 0 Eksi
KS KS eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 Site ile alakalı olacağını sanmıyorum direkt oyuna girmiyor. Artı 0 Eksi
eskilerKralı54 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 eqNd dedi: Site ile alakalı olacağını sanmıyorum direkt oyuna girmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar Steam'den, Epic Games'tan oyunlara da girmiyorlar, yani öyle yazmışlardı. Bazıları da girebiliyorum sıkıntı yok yazmışlardı. Girmeyi tekrar dener misin? Düzeldi galiba. Artı 0 Eksi
eqNd dedi: Site ile alakalı olacağını sanmıyorum direkt oyuna girmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar Steam'den, Epic Games'tan oyunlara da girmiyorlar, yani öyle yazmışlardı. Bazıları da girebiliyorum sıkıntı yok yazmışlardı. Girmeyi tekrar dener misin? Düzeldi galiba.
KS KS eqNd Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 Çözümü kendim buldum şu şekilde bende çözüldü. CMD yönetici çalıştırdım dism /online /get-drivers /format:table kodu yazdım. Steam'da ise oyunun dosyalarını doğrula yapınca çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümü kendim buldum şu şekilde bende çözüldü. CMD yönetici çalıştırdım dism /online /get-drivers /format:table kodu yazdım. Steam'da ise oyunun dosyalarını doğrula yapınca çözüldü.