Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Ekran kartı AMD Radeon HD 7500M/7600M Series AMD Catalyst Control Center kullanıyorum bu driverda oyun renk ayarlarını nasıl değiştireceğimi bulamadım. Yapabilirsem eğer bir zararı olur mu?
AMD Catalyst Control Center kullanıyorum bu driverda oyun renk ayarlarını nasıl değiştireceğimi bulamadım. Yapabilirsem eğer bir zararı olur mu?
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 9 Ağustos 2024 #2 Anlamadım hocam bunun gibi mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Anlamadım hocam bunun gibi mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #3 eldenring hastasıyım dedi: Anlamadım hocam bunun gibi mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
eldenring hastasıyım dedi: Anlamadım hocam bunun gibi mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet.
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 9 Ağustos 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bakınız. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bakınız.
KS KS Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #5 eldenring hastasıyım dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bakınız. Genişletmek için tıkla... Yazılım aynı değil benimki Catalyst Control Center aynı ayarlar yok. Artı 0 Eksi
eldenring hastasıyım dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bakınız. Genişletmek için tıkla... Yazılım aynı değil benimki Catalyst Control Center aynı ayarlar yok.