PUBG vb. oyunlarda ping yaratma nedir?

mami9998

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar MTA, PUBG vs. oyunlarda adamı tarıyorum ölmüyor dalga geçer gibi yanıma gelip tak kafaya oturtup gidiyor ve ölmüyor. Işınlana ışınlana geliyor. Bunun olayı nedir acaba nasıl yapıyorlar?

Arkadaşlar MTA, PUBG vs. oyunlarda adamı tarıyorum ölmüyor dalga geçer gibi yanıma gelip tak kafaya oturtup gidiyor ve ölmüyor. Işınlana ışınlana geliyor. Bunun olayı nedir acaba nasıl yapıyorlar?

İnternete Wi-Fi ile mi bağlısınız.

Kardeşim benim internetimde sorun yok diyorum. Üstü düzgün bir biçimde okursan anlarsın ne demek istediğimi.

Tamam ışınlanıyor diyorsunuz adama vuruyorum tek atıyor diyorsunuz sonra da kızıyorsunuz bu sorun en çok internet yüzünden karşılaşılır başka bir şey bilmiyorum sistem drop yiyor mu?

@mami9998 Hocam Online oyunlarda bu tarz bağlantıyla alakalı buglar olabiliyor ve bunu bu şekilde kullanan oyuncular mevcut.
Şöyle örnek vereyim. Ben de birkaç sene öncesine kadar Combat ARMS oynuyordum. Klan savaşlarında kasanın arkasını kendime çevirip oradan internet kablosunu sök tak yapardım. Yani anlık interneti kesip tekrar bağlardım. Böyle yapınca bağlantım oyunda anlık kopuyordu fakat oyundan atmıyordu. Ben normal şekilde rakipleri görüp öldürebiliyordum. Bağlantım geri düzelince karşıdakiler hemen ölüyordu. Sizin de değiniz gibi karşıdakiler beni ya görmüyordu ya da ışınlana ışınlana geldiğimi söylüyorlardı genelde en çok birden adamın önünde belirip onu öldürüp kaybolduğumu söylüyorlardı. Bağlantım yokken oyunda yaptıkları mı bağlantı gelince anlık olarak karşıya gösteriyordu. Aynı anda 5 kişi öldürmüş falan oluyordum.

Kendi pingini yükselterek hile yapan rakiplerden bahsediyor.

Adamlar pingini yükseltip arkanıza geçiyor sonra düşürüp vuruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı