PUBG ve CS:GO için DPI değeri

L1fer1o

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ben mesela PUBG ya da CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Bunlarda mouse'u istediğim noktaya yani pixel'e getirmek için DPI ayarını en yükseğe getirip oyun ayarlarından hassasiyeti kısarak kendime göremi ayarlamalıyım yoksa DPI değerini en düşüğe alarak oyun ayarlarından hassasiyeti yükselterek kendime göremi ayarlamalıyım. Birçoğunuz büyük ihtimalle bana DPI değerini ve hassasiyeti ortada tutmamı söyleyeceksiniz ama benim amacım mouse'u pixeller arasında nasıl daha detaylı kullanırım onu öğrenmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen kişisel tercih yüksek dpi düşük sens oynayan ya da düşük dpi yüksek sens oynayan amatör veya profesyonel bir sürü oyuncular var raw girişini kapalı tutup düşük dpi ve ortalama sayılabilicek bir sens ile oynamanı tavsiye ederim ben 400 dpi 1.4 sens kullanıyorum csgo için pubg hakkında bir bilgim yok ama deneyerek sana en uygununu bulman daha doğru olur csgo da arkadaşlarınla vs atarak pubg de test serverı kullanarak her türlü ayarı denemelisin

Daha çok piksele erişebilmek için DPI'ı maksimuma çekip hassasiyeti ayarlayarak sana uygun olanı bulman gerek.

Son düzenleme:
Ben CS'de 500, PUBG'de 800 kullanıyorum. Sen nasıl alıştıysan öyle oyna veya deneme yap. Gidip de profesyonel oyuncuların DPI ve Sens'ini ayarlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…