PUBG ve GTA 5 için Sistem tavsiyesi

Arkadaşlar oyun oynamak için bilgisayar topluyorum. PUBG veya GTA 5 gibi oyunları Low ayarlarda 60 FPS oynayabileceğim bir bilgisayar toplayacağım. Linklerle birlikte bir öneri yapar mısınız lütfen? Bütçeyi oldukça kısık tutmak istiyorum bu yüzden bahsettiğim 2 oyunu Low ayarlarda 60 FPS oynayabileceğim düzgün bir bilgisayar alacağım. Olabildiğince düşük bir fiyatla ama kasmadan yani 60 FPS'den aşağı düşmesin istiyorum Low ayarlarda. Böyle bir öneri yapar mısınız linklerle birlikte? Ve bu arada şu anki dolara göre de olabilir. Dolar 6 TL iken de alabilirim ona göre liste yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüz döviz kurlarına bakarak, işlemci ve ekran kartından başlanabilir diye düşünüyorum. Siteleri ve indirimleri takip etmende fayda var. Bazı sitelerde hazır sistemler mevcut onlara da göz atabilirsin.

Bu sistemi öneririm
PSU'yu GP-500 yap,
1TB Seagate HDD ekle,
Monitör'ü LG 22MK400H-B 1ms 75Hz alabilirsin.

Hard diske gerek yok zaten bende var bir tane monitörde var bende.Sadece diğer şeyleri alıcam. 3021 TL tutuyor hepsi,tabi indirimli halleriyle.Ama dolar düşünce onlarda düşer heralde bilmiyorum ki .

Hard diske gerek yok zaten bende var bir tane monitörde var bende.Sadece diğer şeyleri alıcam. 3021 TL tutuyor hepsi,tabi indirimli halleriyle.Ama dolar düşünce onlarda düşer heralde bilmiyorum ki .
Doların düşmesi bu aralar çok olası durmuyor. Eğer fırsatınız varsa alın derim.

Maalesef şuan durumum yok para biriktirip alacam.Corona virüsü sağolsun başladığından beri sanırım dolar baya bir artış gösterdi şuan 6.40 TL gerçi 15 kuruş düşmüş ama 6 ya da daha aşşağısı olmadan almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…