PUBG ve Mobile PUBG Arasındaki FPS Farkı

ryzhexx

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Size bir sorum olacak. Normal PUBG'de mesela 30 FPS aldığımızı düşünelim. PC'den oynayacağım Mobile PUBG'de kaç FPS alırım? Buna göre bir değerlendirme yapıp ekran kartı almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg mobil , bilgisiyar için tasarlanan bir oyun değil eğer sırf pc için yapılsa optimizasyon vb daha iyi olurdu emülatörde oynadığımız üçün fps düşük oluyor . Gelelim senin soruna eğer pubg'ta lowda 30 fps alıyorsak pubg mobilde lowda 70-100 fps aralığında alırız arada çok fark var.

Arkadaşlarla birlikte mobil PUBG girmesi eğlenceli oluyor. Telefonum kaldırmadığı için ancak bilgisayardan oynayabiliyorum. Cevabın için teşekkürler.

Bence donanımsal şekilde düşünmek lazım. Bende 940mx var oynatıyor oyunu ama bir vites büyünü istiyor sen anla yani.

Kardeşim bak mobil pubg ne yaparsan yap 60 fps i geçmez o yüzden pubg de 30 fps alıyorsan emülatörde 1080p de hdr da 50 60 fps alırsın ama tahmin ettim değerler farklı çıkabilir.

PUBG'yi low ayarlarda HD kalitede 30 FPS'lerde oynatan bir kart PUBGM'ı high ayarlarda 30-50 FPS aralığında oynatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…