PUBG ve R6 "failed to install battleye service." Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Karanebula

Centipat
Battle eye sorunu yaşıyorum. PUBG R6 gibi oyunlara girmiyor. Karşıma bu çıkıyor.

15:54:25: Installing battleye service...
15:54:25: Failed to install battleye service (4, 5).

Dostlar 3 gündür aynı sorun. Zula ve Black Squad oyunlarında yaşıyorum. Genel bir sıkıntımı acaba?

Genel sıkıntı olamaz. Son 1 hafta içinde PUBG ve R6 oynadım. Hiçbir sıkıntı yoktu. Temiz kurulum çözüm olabilir.

Battle eye sorunu yaşıyorum. PUBG R6 gibi oyunlara girmiyor. Karşıma bu çıkıyor.

15:54:25: Installing battleye service...
15:54:25: Failed to install battleye service (4, 5).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yardımcı olucaktır
aga bende alıyorum bir çözümünü bulmamız lazım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
buyur kardeşim bu video yardımcı olucaktır
Çözebildiniz mi?
buyur kardeşim bu video yardımcı olucaktır

Çözebilen var mı? Rainbow için birçok yöntem denedim olmadı.
Neredeyse her şeyi denedim, oyunu yeniden sildim, yükledim. Dosyaları yeniden tarattım. Ancak gel gelelim ki çözüm çok basitmiş. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. C:\Program Files (x86)\Common Files içindeki BattlEye klasörünü sildiğinizde oyun çalışıyor.

Son düzenleme:
BattlEye sorunu yaşıyorum. PUBG R6 gibi oyunlara girmiyor. Karşıma bu çıkıyor.

15:54:25: Installing BattlEye service...
15:54:25: Failed to install BattlEye service (4, 5).

Oyun klasörlerinde BattlEye dosyası vardır onu sil yükle daha demin R6'da aynısını yapıp doyaları yeniden doğruladım ve şimdi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…