E emirTRz Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2018 #1 PUBG VK set satıyorum. Fiyat: 100TL
Rasihcan Küçük Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 420 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni Mezunu / Veteriner Hekimlik Okuyo 16 Ağustos 2018 #2 Ben beğendim bu seti. Hangi şartlarla bu seti alabiliyoruz acaba ?
E emirTRz Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2018 #3 Rasihcan Küçük dedi: Ben beğendim bu seti. Hangi şartlarla bu seti alabiliyoruz acaba ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şart yok 10 gün önce VK sitesinden 20 dolarlık alışveriş yapanlara veriliyordu benim de elim de kodları kaldı, ininal barkod , EFT yapabilirim.
Rasihcan Küçük dedi: Ben beğendim bu seti. Hangi şartlarla bu seti alabiliyoruz acaba ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şart yok 10 gün önce VK sitesinden 20 dolarlık alışveriş yapanlara veriliyordu benim de elim de kodları kaldı, ininal barkod , EFT yapabilirim.