PUBG vs Divison

The Division çıktı sonra ne oldu belli değil. Oyunu oynamadım ama en son çok fazla oyun hatası falan vardı. Silahlar yerin altına giriyor ve yukarıda uçuyordu. Ne durumda şuan bir fikrim yok bence oyun fazla tutulmadı. Unutuldu gitti gibi geldi bana. PUBG çok daha fazla eğlenebileceğiniz oyun olacaktır. Yalnız The Division'da bu sorunlar olmasaydı kesinlikle The Division almanızı söylerdim. Aslında biraz araştırıp oyun şuan ne durumda olduğuna bakın eğer oynanabilecek derecedeyse ve oyuncuda varsa The Division alınabilir.

Bence The Division . Bana göre daha eğlenceli. Ayrıca bu saatten sonra bana kalırsa PUBG alınmaz. Sürekli saçma sapan hatalar veriyor, Her ay başı 10GB+ güncelleme geliyor, Para kazanma sistemi çökmüş durumda kasaların hepsi 0,5 Kuruş falan para kazanamıyorsun ayrıca eğlenemiyorsun. Yani kısacası Division tercihimdir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı