Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 2 Temmuz 2020 #31 Elektrikci_Hasan dedi: Ankete girecek yeni herhangi bir battle royale oyunu. Üçü de kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Call of Duty: Warzone hepsini alır.
Elektrikci_Hasan dedi: Ankete girecek yeni herhangi bir battle royale oyunu. Üçü de kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Call of Duty: Warzone hepsini alır.
Mistofaşo lancer evo Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 595 Makaleler 3 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2020 #32 Cod mobile. Tek sıkıntı emulatörle mobili ayırmıyor bi süre sonra abızıttırıyorsunuz.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 2 Temmuz 2020 #33 Elektrikci_Hasan dedi: Ankete girecek yeni herhangi bir battleroyal oyunu. Üçü de kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyunun fanı değilim ama senin gibi de bir düşünceye saygısızlık etmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Elektrikci_Hasan dedi: Ankete girecek yeni herhangi bir battleroyal oyunu. Üçü de kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyunun fanı değilim ama senin gibi de bir düşünceye saygısızlık etmiyorum.
waraucida Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #34 Fortnite'ın oy oranının düşüklüğü cidden can sıkıcı. Deadpool'un iki tane Kaptan Amerika ile never gonna give you up dansı yaptığı başka bir oyun biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fortnite'ın oy oranının düşüklüğü cidden can sıkıcı. Deadpool'un iki tane Kaptan Amerika ile never gonna give you up dansı yaptığı başka bir oyun biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 5 Temmuz 2020 #35 PUBG ile Apex arasında kaldım. Benim düşücem şu yönde: PUBGM > Apex > PUBG > Fortnite
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 26 Kasım 2021 #36 APEX LEGENDS
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Kasım 2021 #37 Apex.