Ders Çalışan Adam Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2020 #11 MauroIcardi09 dedi: Bence PUBG daha iyi fakat grafik olarak nedense Fortnite hoşuma gidiyor. Ama en iyi Battle Royale Zula'da bence.(!) Genişletmek için tıkla... WTF zulamı P2W men!
MauroIcardi09 dedi: Bence PUBG daha iyi fakat grafik olarak nedense Fortnite hoşuma gidiyor. Ama en iyi Battle Royale Zula'da bence.(!) Genişletmek için tıkla... WTF zulamı P2W men!
Batuhan Deveci Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2020 #12 İkisi arasından Fortnite derim ama Apex ve Warzone daha iyi bence.
Ders Çalışan Adam Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2020 #13 Batuhan Deveci dedi: İkisi arasından Fortnite derim ama Apex ve Warzone daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın işlemcisi 1.00 GHz daha Minecraft açmıyor 9 yaşındaki çocuklarında GTX serisi oluyor gerçekten üzülüyorum.
Batuhan Deveci dedi: İkisi arasından Fortnite derim ama Apex ve Warzone daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın işlemcisi 1.00 GHz daha Minecraft açmıyor 9 yaşındaki çocuklarında GTX serisi oluyor gerçekten üzülüyorum.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #14 Ders Çalışan Adam dedi: Bilgisayarımın işlemcisi 1.00 GHz daha Minecraft açmıyor 9 yaşındaki çocuklarında GTX serisi oluyor gerçekten üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sebepten hayallerim küçük. Bu arada GTX 1050 Gaming tavsiye eder misiniz?
Ders Çalışan Adam dedi: Bilgisayarımın işlemcisi 1.00 GHz daha Minecraft açmıyor 9 yaşındaki çocuklarında GTX serisi oluyor gerçekten üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sebepten hayallerim küçük. Bu arada GTX 1050 Gaming tavsiye eder misiniz?