EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 Arkadaşımla Fortnite oynuyoruz biraz sardı PUBG'ye de şans vermek istiyoruz fakat Steam'deki PUBG.
3 389595 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 640 Makaleler 1 23 Nisan 2022 #2 Şu an ki haliyle PUBG rezalet. Harita seçme falan kaldırılmış sanırım, kesinlikle oynanmaz. Fortnite oynamaya devam edin bence.
Şu an ki haliyle PUBG rezalet. Harita seçme falan kaldırılmış sanırım, kesinlikle oynanmaz. Fortnite oynamaya devam edin bence.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #3 389595 dedi: Şu an ki haliyle PUBG rezalet. Harita seçme falan kaldırılmış sanırım, kesinlikle oynanmaz. Fortnite oynamaya devam edin bence. Genişletmek için tıkla... Call of Duty'nin de Battle Royale oyunu varmış sanırım o nasıldır?
389595 dedi: Şu an ki haliyle PUBG rezalet. Harita seçme falan kaldırılmış sanırım, kesinlikle oynanmaz. Fortnite oynamaya devam edin bence. Genişletmek için tıkla... Call of Duty'nin de Battle Royale oyunu varmış sanırım o nasıldır?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 23 Nisan 2022 #4 EnesVRR dedi: Arkadaşımla Fortnite oynuyoruz biraz sardı PUBG'ye de şans vermek istiyoruz fakat Steam'deki PUBG. Genişletmek için tıkla... PUBG o kadar sevmem fakat Fortnite saçmalığını oynayacağına PUBG oyna 1000 kat iyi.
EnesVRR dedi: Arkadaşımla Fortnite oynuyoruz biraz sardı PUBG'ye de şans vermek istiyoruz fakat Steam'deki PUBG. Genişletmek için tıkla... PUBG o kadar sevmem fakat Fortnite saçmalığını oynayacağına PUBG oyna 1000 kat iyi.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 23 Nisan 2022 #5 Steam PUBG zor bayağı. Bir de ücretsiz olduktan sonra fazla hile geliyor diyenleri gördüm. Benim oynadığım zamanda makrolar vardı. Tavsiyem Fortnite de kalmanız.
Steam PUBG zor bayağı. Bir de ücretsiz olduktan sonra fazla hile geliyor diyenleri gördüm. Benim oynadığım zamanda makrolar vardı. Tavsiyem Fortnite de kalmanız.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #6 Fortnite yeni gelen sezonuyla daha iyi bence.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #7 Saitama1 dedi: PUBG o kadar sevmem fakat Fortnite saçmalığını oynayacağına PUBG oyna 1000 kat iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arada kaldım Call of Duty'ninde Battle Royale oyunu var onu da deneyeceğim.
Saitama1 dedi: PUBG o kadar sevmem fakat Fortnite saçmalığını oynayacağına PUBG oyna 1000 kat iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arada kaldım Call of Duty'ninde Battle Royale oyunu var onu da deneyeceğim.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2022 #8 Cevap: Apex Legends.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #9 Fortnite dışında bir oyun arıyorsanız Warzone oynayın. LegendaryDevilHunter dedi: Cevap: Apex Legends. Genişletmek için tıkla... O oyun bana çok hızlı geliyor yetişemiyorum tempoya.
Fortnite dışında bir oyun arıyorsanız Warzone oynayın. LegendaryDevilHunter dedi: Cevap: Apex Legends. Genişletmek için tıkla... O oyun bana çok hızlı geliyor yetişemiyorum tempoya.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #10 LegendaryDevilHunter dedi: Cevap: Apex Legends. Genişletmek için tıkla... Hocam denemiştimde sarmadı.
LegendaryDevilHunter dedi: Cevap: Apex Legends. Genişletmek için tıkla... Hocam denemiştimde sarmadı.