windlessx Centipat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar soru açık her anlamda karşılaştırma yaptığımızda hangisi daha iyi?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 R6 çiğner, yutar, boşaltım yapar.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Haziran 2021 #3 Zevke göre değişir. Ayrıca R6'yı öven kitleyi de anlamıyorum. Oyun birçok açıdan sorunlu ama görmezden geliyorlar herhalde.
Zevke göre değişir. Ayrıca R6'yı öven kitleyi de anlamıyorum. Oyun birçok açıdan sorunlu ama görmezden geliyorlar herhalde.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Haziran 2021 #4 Tabii ki R6, PUBG'deki çoğu oyuncu oyunu beceremeyip Mobile'a geçti. Bu da oyunda sadece iyi oynayanların olduğu anlamına geliyor. Muhtemelen beceremeyip sen de iade edeceksin. Teknocuk dedi: Zevke göre değişir. Ayrıca R6'yı öven kitleyi de anlamıyorum. Oyun birçok açıdan sorunlu ama görmezden geliyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Mesela ?
Tabii ki R6, PUBG'deki çoğu oyuncu oyunu beceremeyip Mobile'a geçti. Bu da oyunda sadece iyi oynayanların olduğu anlamına geliyor. Muhtemelen beceremeyip sen de iade edeceksin. Teknocuk dedi: Zevke göre değişir. Ayrıca R6'yı öven kitleyi de anlamıyorum. Oyun birçok açıdan sorunlu ama görmezden geliyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Mesela ?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Haziran 2021 #5 Steve Rogers dedi: Mesela ? Genişletmek için tıkla... Toxic kitle, tembel developerlar, gelen sezonların saçmalığı ve oyunun ana çizgisini değiştirmeleri. Yeterli mi?
Steve Rogers dedi: Mesela ? Genişletmek için tıkla... Toxic kitle, tembel developerlar, gelen sezonların saçmalığı ve oyunun ana çizgisini değiştirmeleri. Yeterli mi?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2021 #6 Bana kalırsa R6 her anlamda rko çeker.
eromero Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 3 29 Haziran 2021 #7 Genel olarak bir karşılaştırma yapacak ise R6, bende R6 diye düşünüyorum strateji açısından falan çok daha iyi
Genel olarak bir karşılaştırma yapacak ise R6, bende R6 diye düşünüyorum strateji açısından falan çok daha iyi
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Haziran 2021 #8 Teknocuk dedi: Toxic kitle. Genişletmek için tıkla... O kitle her oyunda var, en basitinden CS-Valorant. Teknocuk dedi: Tembel developerlar. Genişletmek için tıkla... Neden? Türk ajan gelmedi diye mi ? Teknocuk dedi: Gelen sezonların saçmalığı. Genişletmek için tıkla... Bence gayet de iyi yeni sezonlar, yeni op'ler falan. Teknocuk dedi: Oyunun ana çizgisini değiştirmeleri. Genişletmek için tıkla... Her oyunda olur bu, Fortnite'ta da oldu aynısı. CS'de de.
Teknocuk dedi: Toxic kitle. Genişletmek için tıkla... O kitle her oyunda var, en basitinden CS-Valorant. Teknocuk dedi: Tembel developerlar. Genişletmek için tıkla... Neden? Türk ajan gelmedi diye mi ? Teknocuk dedi: Gelen sezonların saçmalığı. Genişletmek için tıkla... Bence gayet de iyi yeni sezonlar, yeni op'ler falan. Teknocuk dedi: Oyunun ana çizgisini değiştirmeleri. Genişletmek için tıkla... Her oyunda olur bu, Fortnite'ta da oldu aynısı. CS'de de.
Salim23 Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer . 29 Haziran 2021 #9 R6 ezer geçer sonra arkadan salar PUBG'yi.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 29 Haziran 2021 #10 Steve Rogers dedi: Her oyunda olur bu, Fortnite'ta da oldu aynısı. CS'de de. Genişletmek için tıkla... CS de oyunun çizgisi ne zaman değişti?
Steve Rogers dedi: Her oyunda olur bu, Fortnite'ta da oldu aynısı. CS'de de. Genişletmek için tıkla... CS de oyunun çizgisi ne zaman değişti?