PUBG yanlışlıkla ücretsiz UC aldım

Makaleler
19
Merhaba, bugün başıma değişik bir olay geldi.
PUBG ile günlük paket (2,50₺ aman ne büyük para (!)")aldım ve tam onaylanırken internet gitti. Sonra param çekildi UC gelmedi. Ardından ben de iade talebinde bulundum ve param geri geldi ama beraberinde hesabıma 25 UC geldi.

Sizce sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey olacağını düşünmüyorum, sonuçta 25 UC yani :D

PUBG ile günlük paket (2, 50₺ aman ne büyük para (!)")aldım ve tam onaylanırken internet gitti. Sonra param çekildi UC gelmedi. Ardından ben de iade talebinde bulundum ve param geri geldi ama beraberinde hesabıma 25 UC geldi.

Sizce sorun çıkar mı?

Taktik için teşekkürler. Sayende UC bugu yapıp satacağım :D (!)

PUBG ile günlük paket (2, 50₺ aman ne büyük para (!)")aldım ve tam onaylanırken internet gitti. Sonra param çekildi UC gelmedi. Ardından ben de iade talebinde bulundum ve param geri geldi ama beraberinde hesabıma 25 UC geldi.

Sizce sorun çıkar mı?

Sorun olacagını dusunmuyorum ama sıze bır taktık vereyım VPN ıle Singapur'e a baglanarak PUBG'ye gırıs yapın ve bolgeyı değiştirin artık 2.50TL'ye 50 UC alabıleceksınız. 10 kere alınabılıyor rahatlıla 15TL'ye falan RP acarsınız😀

Taktik için teşekkürler. Sayende UC bugu yapıp satacağım :D (!)

Hesaba gelen UC satılmıyor 😀 (!)

Sorun olacagını dusunmuyorum ama sıze bır taktık vereyım VPN ıle Singapur'e a baglanarak PUBG'ye gırıs yapın ve bolgeyı değiştirin artık 2.50TL'ye 50 UC alabıleceksınız. 10 kere alınabılıyor rahatlıla 15TL'ye falan RP acarsınız😀

Hesaba gelen UC satılmıyor 😀 (!)

"50 UC Bulunan hesap satılır"
(!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı