E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 29 Aralık 2020 #1 PUBG oynamaya başladım önceden yaşamadığım bir sorunu yaşıyorum. Maçı buluyor. Sonra çok geç uçağa atıyor ve benim oynum açıldığında uçak beni atmış oluyor. Ekran kartım 1660 Ti. İşlemcim 2600X. RAM 8 GB 3000MHz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
PUBG oynamaya başladım önceden yaşamadığım bir sorunu yaşıyorum. Maçı buluyor. Sonra çok geç uçağa atıyor ve benim oynum açıldığında uçak beni atmış oluyor. Ekran kartım 1660 Ti. İşlemcim 2600X. RAM 8 GB 3000MHz.
Ypp Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 Oyunu hdd üzerine kurduysanız okuma-yazma hızı yavaş kalmış olabilir oyun için. Boş alanınız varsa oyunu ssd üzerine kurun. Artı 0 Eksi
Oyunu hdd üzerine kurduysanız okuma-yazma hızı yavaş kalmış olabilir oyun için. Boş alanınız varsa oyunu ssd üzerine kurun.
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.238 Çözümler 4 3 Mart 2021 #3 Ypp dedi: Oyunu HDD üzerine kurduysanız okuma-yazma hızı yavaş kalmış olabilir oyun için. Boş alanınız varsa oyunu SSD üzerine kurun. Genişletmek için tıkla... Ben daha bugün SSD'ye yükledim ama hala aynı sorun bende de oluyor. 40 killik ölüm maçına giriyorum 30. killde falan oyuna giriyor. Artı 0 Eksi
Ypp dedi: Oyunu HDD üzerine kurduysanız okuma-yazma hızı yavaş kalmış olabilir oyun için. Boş alanınız varsa oyunu SSD üzerine kurun. Genişletmek için tıkla... Ben daha bugün SSD'ye yükledim ama hala aynı sorun bende de oluyor. 40 killik ölüm maçına giriyorum 30. killde falan oyuna giriyor.