PUBG Yüklü Olduğu Halde Tekrar İniyor

Burak6934

Hectopat
PUBG yüklü olduğu halde tekrar 18,9 GB indirme yapmak istiyor. Daha sabah oynadım, herhangi bir sorun vermedi. Ben de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ve klasördeki dosyalar gitti, ne yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkür ederim.

İlk önce steam'dan çıkış yapıp tekrar gir ya da PC kapatıp aç. Aklıma bunlar geliyor.Çünkü bende de olmuştu.

Dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsin. Geçen bir arkadaşımda da olmuştu PC resetleyip tekrar girdiğinde düzeldiğini söylemişti.

Oyun sıkıntılı ve optimizasyon sorunlu gelen indirme değil de güncellemedir büyük ihtimalle.

Dostum oyun dosyaları bilgisayarında var ise yükle deyip bekle indirme yapmadan otomatik doğrular aynı sorun bende CS:GO içerisinde oldu. Dosyalar bilgisayarda mevcut olduğundan indirme yapmıyor doğruluyor ancak bilgisayarını yeniden başlatdığında aynı sorun oluşuyor ise tek çözüm oyun dosyalarını tamamen kaldırıp tekrar yüklemek gibi duruyor. Yani en azından ben öyle yapmıştım.

appmanifest_ dosyası hasar almış Steam/steamapps'in içerisinde appmanifest_ ile başlayan dosyalar olur onlar her oyun için bir tanedir ve oyunun bilgisayarda yer alıp almadığını Steam'e bilgi verirler. Örneğin bir oyun indirilme aşamasındayken bir anda bilgisayar veya Steam.exe görev yöneticisinden zorla kapatılırsa bu dosya bozulur. Çünkü oyun indirilme veya güncellenme aşamasındayken bu dosya da sürekli işlem yapmakta oluyor, tıpkı USB bellekleri bir anda sistemden çıkartınca nadirende olsa oluşabilen dosya kaybı problemi gibi. Dosya doğrulama yapınca oyun dosyalarının silinmesi hakkında bir fikrim yok. Eğer oyun dosyaları da silinmeseydi aklımda bir çözüm yolu vardı.

Keşke bu sorunu ben CS:GO da alırken size yazsaydım 7.5 GB indirme yapmak zorunda kaldım .

Keşke bu sorunu ben CS:GO da alırken size yazsaydım 7.5 GB indirme yapmak zorunda kaldım .
Bir daha başına böyle bir şey gelirse o oyuna sahip bir arkadaşından appmanifest dosyasını rica et.

PUBG'nin appmanifest dosyasının tam adı appmanifest_578080.acf
CS:GO'nun appmanifest dosyasının tam adı appmanifest_730.acf

Bunlar dışında bir oyunun dosyasına ihtiyacın olursa ve App ID'sini bilmiyorsan steamdb.info'ya girip üst kısımdan oyunun adı ile aratma yapıp App ID bilgisine bakarak bulabilirsin.

Yüzde yüz sorunu çözersin demiyorum ama ben çözebilmiştim bu yöntemle, her zaman düzeltiyor mu bilgim yok.

Bunun Ekran Alıntısını alayımda belki lazım olur .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…