B Burak6934 Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 18 6 Eylül 2018 #1 PUBG yüklü olduğu halde tekrar 18,9 GB indirme yapmak istiyor. Daha sabah oynadım, herhangi bir sorun vermedi. Ben de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ve klasördeki dosyalar gitti, ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
PUBG yüklü olduğu halde tekrar 18,9 GB indirme yapmak istiyor. Daha sabah oynadım, herhangi bir sorun vermedi. Ben de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ve klasördeki dosyalar gitti, ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
B Berat7892 Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #11 Aynı sorun bana da Rainbow Six de olmuştu Ultra HD Texture Pack indirince Kendiliğinden Texture Pack 30gb bir daha iniyordu Artı 0 Eksi
Aynı sorun bana da Rainbow Six de olmuştu Ultra HD Texture Pack indirince Kendiliğinden Texture Pack 30gb bir daha iniyordu
Awerty Megapat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #12 Aynısı GTA:V %83'ken olmuştu. Elektrikler kesilmişti, daha sonra açtığım da %0'dan başladı üzücü bir durum. Artı 0 Eksi
Aynısı GTA:V %83'ken olmuştu. Elektrikler kesilmişti, daha sonra açtığım da %0'dan başladı üzücü bir durum.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.972 Çözümler 7 3 Kasım 2020 #13 Recep Baltaş dedi: Güncelleme gelmiş olabilir. Oyuna 10 GB boyutta güncelleme geldiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Güncelleme gelmiş olabilir. Oyuna 10 GB boyutta güncelleme geldiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum