PUBG'de adam vuramamak

Alperen1453

Kilopat
Daha fazla  
PUBG oynuyorum ama artık sinir krizi geçireceğim, zevk alamadığım oyuna para verdim. Çalıların arasına gizlenmişim beni uzaktan görmesi imkansız gibi bir şey adam ta nerede nişanı alıp kafadan indiriyor. Ben adamı tarıyorum adamın sadece az bir canı gidiyor ve beni iki üç kurşunla alıyor. Kimseyi öldüremiyorum çünkü çatışırken oyun kasıyor (Sistemim oyunu rahat kaldıracak düzeyde). Bu arada kötü bir oyuncu da değilim küçüklüğümüzden beri PC başındayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG'ye yeni başladıysanız bunlar normal. Çünkü oyunun kemik kitlesi baya iyi oynuyor. Başlarda bende hiç tutturamıyordum hedefi. Oyuna ısındıkça, zamanla vurmaya başladım. Çok da fazla oynamıyorum. Haftada bir iki savaş yapıyorum sadece.

Antrenman modunda atış talimi yapmak da işe yarıyor.

PUBG PC de zaten 100FPS aşağısı alıyorsan, ne kadar iyi oyuncu olursan ol bir şekilde kaybediyorsun. (hile zaten gırla)
görüntü ayarlarını olabildiğince düşük tut, görüş mesafesini yüksek diğer ayarları orta e düşük olarak ayarla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynaya oynaya gelişiyor bunlar hocam. Aiminiz ne kadar iyi olsada PUBG'de durum farklı. Çalı mevzusuna birşey diyemicem şanssızmışsınız. Ben çok pusu kurardım biraz sabırlıyımdır

PUBG hile ve makrodan geçilmiyor. Adam öyle bir makro yapmış ki silahta sıfır tepme var. Bence başka oyunlara yönel.

Pubg'de görüş mesafesi düşük olmalı yüksek olursa karşı dağdaki çalının içindeki adam gözükmez ama düşük olduğu zaman yeşillik minimuma iner ve sadece adam gözükür. Shroud ve Mithrain gibi yayıncılarda böyle söylüyor mantıklı olan da bu.

ilk olarak zamana ve pratiğe ihtiyacın var pratik yapmadan ilerlemen imkansız. Çalı çırpı uzak mesafelerde renderlanmıyor ve kabak gibi ortada oluyorsun. Kısacası sürekli hareket halinde kalıp etrafını kontrol etmelisin.
Eskiden talim alanı yoktu gerçi hala çok kullanışlı değil gelişmeli hareketli bot vs eklenmeli ama yinede yeni başlayan arkadaşlar için faydalı kesinlikle olacaktır.

En zor silahlarla talim yapmalısın ki mesela beryl m762 veya AK 47 olabilir kontrolü zor silahlar.
Rekabete girdiğinde scar, QBZ kolay sprayleri namlu ucu freni ve dikeyle çok sarsıymayan silahlardır.

Ay ay oynadığın süreye bağlı adam vurman gelişecek win alman artacaktır. her haritanın oynama stili farklı spotları iyi öğrenip bir harita üzerinde yoğunlaş sonra yavaş yavaş spraylere sniperlara alışınca zaten hepsinde ortalama seviyende rahatlıkla oynarsın. Ben miramarda en iyi oynadığım map mesela sanhok güzel seri savaşlar veriyosun arada kalınca sövüyosun ki çok oluyor erangel allah belasını versin loot bulamazsın araba çıkmaz koşarsın moralin bozulur söversin çıkarsın
Görüş mesafesi düşük olmalıdır.
Sadece Doku ve kenar yumuşatma sistemine bağlı orta yüksek ultra yapmalısın.
1050 vs varsa 1920x1080 orta seviye diğerleri çok düşük uygundur.

Pubg genel olarak zor bir oyun. Ki karşındaki 100 kişide oyunu iyi oynayan insanlar zaten. Oyun eşit seviyedeki oyunları eşleştirmiyor malesef. Aynı durumu bende yaşamıştım. Fazla kasmayın, pusmayın, yatmayın. Sürekli rush ve hareketli bir oyun oynayın. Vurulun vurulun sonunda alışmaya başlarsınız. Dil öğrenmek gibi düşünün

Aim antrenmanı yap bol bol. Gir haritaya farklı farklı silahlarla kombinasyonlar dene, spray atmaya alış, adamın koştuğu yola sıkmayı öğren. Cover noktalarını, sniper veya 4X silah ile spot almayı, çemberin içine ne yollardan gireceğini öğren. Kalabalık yerde loot yapmakta zorlanıyorsan araç alıp başka yere kaçmaya bak. Yeri gelecek gazın içinde loot yapıp araçla döneceksin. Binanın çatı katından duvara sürtüne sürtüne alt katın penceresinden girip adam arkalayacaksın. Zamanla sende alışırsın, biraz taktiksel oyna istediği kadar iyi olsun yeri gelir 4 v 1 bile aldığın olacak. Tekli, çoklu, otomatik silah ayarlarını iyi kullanmalısın. Ayar olarak tüm ayarlar en düşükte, keskinlik ultra kullanıyorum, atlarken görüş mesafesini yükseğe çekersin, yere düşmeden önce yine en düşükte kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…