PUBG'de Ani FPS Düşüşü

Murat5561k

Megapat
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. PUBG'yi 60-70 FPS ile oynuyorum fakat düşman gördüğümde aniden FPS düşüşü oluyor ve oyun takılıyor. MSI Afterburner ile değerlere baktım ve GPU %100'den aniden %0, %10 veya %90'a düşüp düzeliyor. CPU değerleri %60-80 arasında geziyor. FPS düşüşü olduğunda %90'a çıkıyor. Bir de Hard diskim çok eski bu bir problem yaratıyor olabilir mi?

Aynı sorun bende de var, RAM takviyesi yaptım kısmen düzeldi ama tam anlamıyla düzelmedi, benim ekran kartı VRAM 2 GB acaba ondan dolayı yapıyor olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. PUBG'yi 60-70 FPS ile oynuyorum fakat düşman gördüğümde aniden FPS düşüşü oluyor ve oyun takılıyor. MSI Afterburner ile değerlere baktım ve GPU %100'den aniden %0, %10 veya %90'a düşüp düzeliyor. CPU değerleri %60-80 arasında geziyor. FPS düşüşü olduğunda %90'a çıkıyor. Bir de Hard diskim çok eski bu bir problem yaratıyor olabilir mi?

Sistemini ayrıntılı yazarsan yardımcı olabiliriz.

Sistemini ayrıntılı yazarsan yardımcı olabiliriz.
Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
Sistemim;
  • FX6300 4.2 GHz OC
  • Gskill 8 GB 1600 MHz DDR3 (+8 GB takviye yaptım birşey değişmedi)
  • MSI 970A-G43 Anakart
  • Sapphire R7 265 2GB 256BİT Ekran kartı

Oyun içi ayarları;
  • Çözünürlük 1680*1050
  • Ekran ölçeği 100
  • Kenar yumuşatma - Yüksek
  • Doku - Orta
  • Diğer tüm ayarlar - Çok düşük

slm
ani fps düşüşüm var bilgisayarım çok iyi 3080 5900x 16 gb ram 2k oynuyorum 2 gün önce aniden fps düşüşü yaşadım düzeltemiyorum fps 165 den 30 50 lere düşüyor bir tek sorunda o değil bulanık görüntü var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı