Çözüldü PUBG'de ateş tuşuna basınca dürbünü açıp sıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asil10tr

Decapat
Daha fazla  
Bana yardım edersen sevinirim PUBG Mobile'de ben vurmuş tuşuna tıkladığımda dürbünü açıp sıkıyor böyle bir şey yoktu bende. ayarları karıştırınca oldu nasıl kapatacağını söylerseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bana yardım edersen sevinirim PUBG Mobile'de ben vurmuş tuşuna tıkladığımda dürbünü açıp sıkıyor böyle bir şey yoktu bende. ayarları karıştırınca oldu nasıl kapatacağını söylerseniz çok sevinirim.
Ayarlar > Kontroller > Ateş ve dürbün ayarlarının olduğu yerde Ateş Ederken Dürbünü Aç ayarı olmalı, onu kapat.
Ayarlar > Kontroller > Ateş ve dürbün ayarlarının olduğu yerde Ateş Ederken Dürbünü Aç ayarı olmalı, onu kapat.

Çözüm
Ayarlardan tüfek atış modu diye bir şey vardı sanırım en üst kısımda onu kurmalıdan dokunmaya alman lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı