Mustaf42 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Ben arkadaşıma UC göndereceğim ama nasıl göndereceğim bilmiyorum detaylı anlatacak biri var mı
Trox1N Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 Midasbuy sitesine gir tarayıcı üzerinden istediğin uc miktarını seç arkadaşının id numarasını gir kart bilgilerini girip ödemeyi tamamla
Midasbuy sitesine gir tarayıcı üzerinden istediğin uc miktarını seç arkadaşının id numarasını gir kart bilgilerini girip ödemeyi tamamla
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 2 Yer Singapur 20 Nisan 2025 #3 Mustaf42 dedi: Ben arkadaşıma UC göndereceğim ama nasıl göndereceğim bilmiyorum detaylı anlatacak biri var mı Genişletmek için tıkla... GameSatış'dan da yapabilirsin direk ID yazıp arkadaşına UC yollayabilirsin.
Mustaf42 dedi: Ben arkadaşıma UC göndereceğim ama nasıl göndereceğim bilmiyorum detaylı anlatacak biri var mı Genişletmek için tıkla... GameSatış'dan da yapabilirsin direk ID yazıp arkadaşına UC yollayabilirsin.
Trox1N Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #4 Midasbuy daha uygun fiyatlı kanka Minker dedi: GameSatış'dan da yapabilirsin direk ID yazıp arkadaşına UC yollayabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Midasbuy daha uygun fiyatlı kanka Minker dedi: GameSatış'dan da yapabilirsin direk ID yazıp arkadaşına UC yollayabilirsin. Genişletmek için tıkla...
S siyahkusak41 Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #5 Vatangame.com sitesini kullanıyorum. Midasbuydan daha ucuz. Ordan arkadaşının ID'sine sipariş verebilirsin.
Vatangame.com sitesini kullanıyorum. Midasbuydan daha ucuz. Ordan arkadaşının ID'sine sipariş verebilirsin.