PUBG'de donma sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

Beouily

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik
PUBG oynamak istedim ve indirdim fakat oynarken sürekli takılıyor, donuyor. Windows tuşuna bastığımda Windows menüsü geliyor ve oyundaki donma düzeliyor. Yani bilgisayardan mı oyundan mı oluyor bilmiyorum fakat arkadaşım ile arkada sohbet ederek oynadığımız için oyun kastığında arkadaki arkadaşımın sesi de donuyor. Acaba oyunla mı ilgili bilgisayar ile mi? Ve bu durum sürekli oluyor neredeyse 10 dakikada bir oluyor ve sürekli Windows tuşuna basmak zorunda kalıyorum.

Dostum sistem özelliklerin gayet iyi ayarların çok yükse biraz indir medium olsun driverların güncel değilse güncelle ve MSI Afterburner ile işlemci, ekran kartı kullanım değerlerine ve sıcaklıklarına bak. İstersen oyundayken SS alıp buraya gönderebilirsin tabii arada sırada rahatsız etmeyecek takılma illaki olur. Bende de benzer performansa sahip ekran kartı var işlemcim seninkinden daha düşük ona rağmen oynayabiliyorum arada donma takılma oluyor çok rahatsız etmeyecek kadar, dediğim gibi program aracılığıyla değerlerine bir bak.

çok sağolun hocam driverler güncel ayarlarıda yüksekte ise düşüreceğim sıcaklıkları ve kullanımı kontrol edip buraya bilgilendiririm eğer ayarları düşüğe çektiğimde düzelirse de gene söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…