PUBG'de FPS Düşüklüğü

Jake And Finn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Sistem bir kaç aydır normal performansının çok altında bir performans alıyorum. PUBG'de en yüksek grafik ayarlarında ilk 1 ay 180'in üzerinde bir FPS alırken şimdi 70 FPS'nin üzerine çıkmıyor. Dar boğaza sokan parçayı nasıl tespit edebilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Parçaların hepsini tek tek yazabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG zaten yeterince optimizasyon olarak bozuk bir oyun. Gelen 15 GB güncelleme ile de bunu aman aman düzelttiklerini sanmıyorum.

Oynadığınız diğer oyunlarda performans durumları nasıl? Hepsinde böyle bir durum oluyorsa Windows, Ekran kartı, Chipset, BIOS güncellenmesi gerekebilir. İşlemcin ile ekran kartının dar boğaza sokacağını sanmıyorum. Önemli olan diğer oyunlardaki performansı çünkü tek oyundan dar boğaz veyahut benzeri bir durum konuşmamız sağlıksız olur.

Aynı problemler diğer oyunlar için de var ise o zaman bu genel bir probleme dönüşür. Sistem imzanızdaki bilgiler neticesinde, oyun içi sıcaklık değerleri ve GPU CPU kullanım değerlerini paylaşırsanız biraz daha netleşebilir bazı şeyler.

Tek bir oyunda ve belli bir tarihten sonra olduysa sistemde darboğaz sebebiyle olmaz. Pubg'ye gelen bir yamadan sonra (yeni Vikendi yaması belki de) ya da güncellediğin ekran kartı sürücüsü sebebiyle bunlar yaşıyor olabilirsin. Sorunun zamanını hatırlamaya ve o zamandan sonra olan değişimleri hatırlamaya çalışırsan sorunu tespit edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…