PUBG'de gerçek oyuncu kalmamış!

ViperSting

Kilopat
Daha fazla  
Uzun süre sonra topladığım sistemle biraz PUBG oynayayım dedim. Oyunu indirip kurdum ve rastgele bir maça girdim. Oyuncu sayısı iyice azalmış olacak ki harita seçimini kaldırmışlar, oyun sizi istediği rastgele bir haritaya atıyor artık. Haritalar da birbirinden karışık; nerede o Miramar, Erangel haritaları? Neyse, fark ettim ki oyunda tuhaf tuhaf hareketler yapan oyuncular var. Gerçek oyuncu gibi değil, kendi etrafında dönüyor, belirli aralıklarla ateş ediyor ve yavaş tepki veriyorlar. İnanın bana oyunun büyük bölümü bu oyuncularla dolu. Pek az gerçek oyuncuya denk geliyorsunuz. Hal böyle olunca oyundan bir gram keyif alamadım, şu anda da giresim gelmiyor.

Oyunu bu halde görünce çok üzüldüm. Yüzbinlerce aktif oyuncusu olan bir topluluk nasıl bu hale gelmiş anlam veremiyorum! Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun niye bu hale geldiğinin sebepleri:
  • Hilelere karşı çözüm bulmadılar.
  • Oyun buglardan geçilmiyordu.
  • Optimizasyon sorununu düzeltmediler.
  • Bu üç büyük sorunu düzeltmek yerine de yeni harita vb. gibi şeyler eklediler. Sonra da oyuncular oyuna küstü.

Uzun süre sonra topladığım sistemle biraz PUBG oynayayım dedim. Oyunu indirip kurdum ve rastgele bir maça girdim. Oyuncu sayısı iyice azalmış olacak ki harita seçimini kaldırmışlar, oyun sizi istediği rastgele bir haritaya atıyor artık. Haritalar da birbirinden karışık; nerede o Miramar, Erangel haritaları? Neyse, fark ettim ki oyunda tuhaf tuhaf hareketler yapan oyuncular var. Gerçek oyuncu gibi değil, kendi etrafında dönüyor, belirli aralıklarla ateş ediyor ve yavaş tepki veriyorlar. İnanın bana oyunun büyük bölümü bu oyuncularla dolu. Pek az gerçek oyuncuya denk geliyorsunuz. Hal böyle olunca oyundan bir gram keyif alamadım, şu anda da giresim gelmiyor.

Oyunu bu halde görünce çok üzüldüm. Yüzbinlerce aktif oyuncusu olan bir topluluk nasıl bu hale gelmiş anlam veremiyorum! Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
PUBG’nin kaderi zaten çok önceden mühürlenmişti hocam. Aşırı fazla hileci vardı, BattlEye kalitesizliğinden engel olamadı. Oyun bedava olunca daha beter hale geldi. Oyuncu olmaması normal, H1Z1 olayına döndü artık. Ara sıra girip oynayıp çıkılabilecek bir oyuna döndü.

H1Z1’e en son girdiğimde 10 kişiyle başlamıştı oyun, o kadar hızlı bitiyor ki şaşırıyosunuz 😄

Bir yandan da üzülmüyorsunuz değil. O mükemmel oyunun başına neler geldi :(

1665162315874.png

Oynayan çocuklar galiba büyümüş

Berbat optimizasyonu yüzünden bu hale geldi. Popüler olduğu zamanlarda piyasada çok battle royal yoktu. Şimdi çok fazla var.Kan kaybını oyunu bedava yaparak önlemeye çalıştılar ama tutmadı.

Bayağı parasını yediler, emekli olma vakti gelmişti çoktan. Zaten ücretsiz olmadan önce de ölüyordu şu an tam oldu. O kadar çok sorunu var ki...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna ilk başladığında karşına botlar geliyor. Lig atladıkça daha iyi oyuncular geliyor. Ben de uzun zamandır girmiyorum.

Hala çok aktif oyuncusu var dostum, Steam'de günde en çok aktif oyuncusu olan 10 oyun arasına giriyor.

Ekran görüntüsü 2022-10-07 200926.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı