PUBG'de hemen ölmek

PUBG aldım ama adam öldürülmüyor. Adamlar o kadar Pro ki. 10 maç girdim, hiçbir tane adam bile alamadım. Adamlar saniyesinde silah buluyor. Bir de eşleştirmede beni 500 seviyelik adamın serverine koyuyor.

Hocam önce PUBG Lite oynamanızı öneririm.

Lite versiyonu daha mı kolay hocam?

Evet hocam biz 1 yıl boyunca 3 arkadaş Lite oynadık geçenlerde indirimden Steam PUBG aldık çok zor geldi başta hani PUBG için strateji bilmek gerekiyor Steam oyununda Lite da botta gelebiliyor karşınıza Lite'ta öğrenip normale geçin daha rahat edersiniz.

Elektro gitar öğrenmek isteyenlere önce klasikten başlayın demek gibi oldu bu hocam. PUBG'nin kendisinde iyi olmak isteniyorsa PUBG oynanmalıdır. Prensip budur.

Kesinlikle. Eşeğin ağzını bağlayıp yem vermesen o da oruç tutar.

İlk killimi 10. saate ilk Win'i mi 70'de aldım çok zor ve şans isteyen bir oyun ancak size önerim küçük yerleşkelere atlayıp oraları lootlayın.

Elektro gitar öğrenmek isteyenlere önce klasikten başlayın demek gibi oldu bu hocam. PUBG'nin kendisinde iyi olmak isteniyorsa PUBG oynanmalıdır. Prensip budur.

Vallahi hocam Steam PUBG, PUBG Lite'a göre daha zor eminim bundan şu an girip Lite da 5 el üst üste 1. olabilirim ama Steam PUBG'de daha 1. olmuşluğum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…