PUBG'de hileler cirit atıyor!

Daha fazla  
Selamlar herkese, oyuncuların ve çevremdeki insanların ısrarıyla aldığım ve tam sürümden sonra da beğendiğim oyun olan PUBG oynanmaz halde. Sevindiğim tek nokta 2 ay gibi bir sürede oyun parasının 2 katını çok rahat çıkardı (yeni gelen kasalarla). Sizlerin görüşlerini merak ediyorum açıkçası, ben hemen hemen her maç hile kullanan birilerine ölüyorum. Ya da hadi normal ölsem bile o oyunda %100 hile kullananlar olduğunu üzülerek birazda sinirlenerek biliyorum. Artık işi nasıl bir boyuta getirdilerse bu hile kullanan arkadaşlar, ölüm kameraları dahi açılmıyor. Tekrardan izleyip reportluyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Bence bu oyunun ömrü uzun olmayacak gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
TPP mi FPP mi oynuyorsun ? Hileciler genel olarak TPP oynuyor diye gözlemledim. FPP'de pek fazla hile denebilecek adamlara rast gelmiyorum. Oyuncuların da kalitesi genel olarak arttı. İyi oynuyor da olabilir adamlar, hemen hile diye düşünmemek lazım. Ölüm kamerası açılmama olayı daha önce hiç başıma gelmemişti.

Lagdan dolayı ölüyorsunuz genel olarak. Death Cam de aşırı laglı olduğu için hile gibi görüyorsunuz, ha istisnalar var elbet. Death Cam açılmamasını da ilk defa görüyorum. Garip bir durum.

Ben kesin hiledir dediğim sadece 2 kişi ile karşılaştım. Az önceki oyunda da birinci olduk. Biraz kavramak gerekiyor oyunu.
N/A serverda oynuyorsan, Asyalı arkadaşların daha fazla hile kullandığını duymuştum, onlar ise N/A serverinde daha fazla.
EU serverlarda hile çok daha azdır. EU oynayın.

Sürekli EU serverinde FPP oynuyorum 580'e yakın oyun saatim mevcut ve belki haftada bir defa hile ile karşılaşıyorum. Geçenlerde arkadaşlarım oyuna yeni başladığından onlarla NA TPP Oynadık 3 kişiydik auto matching kapalıydı. Yanımıza bir çinli geldi adam bizden ayrı atladı. Military'i temizledik son adam beni öldürdü. Ben çinliyle muhabbet ettim. Adam eve girmeden oradaki silahı biliyor, 500 metre çapında rakip oyuncu olmadığını söylüyor. Videolarda görmüşsünüzdür scope kullanmadan sadece sağ basılı tutarak 200-300 metreye sprayler atıyor. İşin aslı PUBG oyuncu kaybetmedi hileciler banlandı. Ve sürekli hileye çözüm getirmeye çalışıyorlar. Yakın zamanda PGL online turnuvasında Mithrain'lerin de katıldığı lobide hileci oyuncu tespit edildi. Şahsen ben hile var diye bu oyunu bırakacak değilim sonuç olarak yıllarca o kadar hileci arasında CS:GO oynadık daha çok para verdim diye hile engelleyecekler diye düşünmüyorum minimuma düşürseler yeterli. Son olarak TPP oynuyorsanız FPP oynamanızı tavsiye ederim bir çözüm değil tabi fakat minimuma indirgersiniz.

FPP oynarsan hile gelme şansı azalıyor genelde TPP oynuyor hileciler.İleride bu hilecilerin sayısı minimuma iner inşallah bizde bıktık.

Death Cam açılmama durumu 3-4 gün önce benim de başıma geldi ve öldüğüm an, aha hile demiştim. Aslında oyunda o kadar da çok hileli kullanıcı yok ya da en azından bir CS:GO kadar diyeyim.

Ben hep FPS oyunları oynadığım için FPP oynuyordum. O da bir istisna değil. Orda da hileler var. Adam ben okuldayken Pochinki'den havaya sıkarak öldürüyor. Bu oyun da bir süre sonra sönecek.

Forza oynuyorum. Mutluyum . (Kamu Spotu)

Death cam açmama olayı benimde bikere başıma geldi ama bende hiçbir tuş işlemiyodu lobiyede dönemedim,sonra bildiğimiz ctrl+alt+del yapmıştım.

Topluluğu belirli bir seviyeyi geçmiş her Çok oyunculu oyunun geleceği noktadır. İstedikleri kadar hile engelleme programı eklesinler yada ban atsınlar. Buna bir çözüm bulacaklarını sanmıyorum.
Tek yapabilecekleri oyun fiyatını 300 ₺ civarına çekip insanların hile yada oyun açığı kullanmasını önlemek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…