PUBG'de hileler cirit atıyor!

Ben hep FPS oyunları oynadığım için FPP oynuyordum. O da bir istisna değil. Orda da hileler var. Adam ben okuldayken Pochinki'den havaya sıkarak öldürüyor. Bu oyun da bir süre sonra sönecek.

Forza oynuyorum. Mutluyum :) . (Kamu Spotu)
Bende FH3 ve Arma 3 oynuyorum, mutluyum :)

Bunun dışında Çinlilerin her lanet olası yeri bastıkları gibi burayı da bastıklarını duydum. Ne İngilizce konuşuyorlar ne de insan gibi oynuyorlar. Geçen izlediğim bir videoda adamın Çinli takım arkadaşı vuruyor ama düşmanı sırf İngilizce konuştuğu için vurmuyor.

Lagdan dolayı ölüyorsunuz genel olarak. Death Cam de aşırı laglı olduğu için hile gibi görüyorsunuz, ha istisnalar var elbet. Death Cam açılmamasını da ilk defa görüyorum. Garip bir durum.

Ben kesin hiledir dediğim sadece 2 kişi ile karşılaştım. Az önceki oyunda da birinci olduk. Biraz kavramak gerekiyor oyunu.
N/A serverda oynuyorsan, Asyalı arkadaşların daha fazla hile kullandığını duymuştum, onlar ise N/A serverinde daha fazla.
EU serverlarda hile çok daha azdır. EU oynayın.
Hocam açıkçası izliyorum DeathCam adam sol tarafa sıkıyor ben sağdayım HS yiyorum. Bazen adam beni görmeden ses duyamayacağı bir yerden beni izlemiş dağı tırmanmamı çıkar çıkmaz tak Kar98 ile Headshot. Oyunda sayısız bug var. Hospital'a atladım, masanın kenarına sıkıştım kaldım. Şu oyunu bı adam akıllı yapamadılar.

Online oyun oynamamak için bir sebep daha.

Düşük IQ, küfür, feed'lemek, trollemek ve daha birçok aptalca hareket içerdiği için online oyunlara karşıyım.

Yaşasın offline oyunlar!

Yaşasın Skyrim! :)

40 yılın başı bir oyunu çıkar çıkmaz aldım bilgisayar toplarsam oynarım diye, onun da başına gelmeyen kalmadı. Bir an önce düzeltirler inşallah. Zamanında Metin2'de, CS 1.6'da hile yapanlara çıldırıyorduk şimdi para verip alıyoruz oyunları temelli sıyırırız artık balataları.

Online oyun oynamamak için bir sebep daha.

Düşük IQ, küfür, feed'lemek, trollemek ve daha birçok aptalca hareket içerdiği için online oyunlara karşıyım.

Yaşasın offline oyunlar!

Ben de kendime hep böyle diyorum. Bu yaz 500TL'ye yakın CS:GO envanterimi satıp + kendim de para ekleyerek daha önce oynamadığım single player oyunlarla doldurdum hesabımı. Ama yine olmuyor 5-6 oyun bitirdim, şimdi keşke envanterimi satmasaydım diyorum. Dönüp dolaşıp online oyunlara kalıyor insan, sürekli offline oyun bitirmek bir yerden sonra zor gelmeye başlıyor bana. :)

Lagdan dolayı ölüyorsunuz genel olarak. Death Cam de aşırı laglı olduğu için hile gibi görüyorsunuz, ha istisnalar var elbet. Death Cam açılmamasını da ilk defa görüyorum. Garip bir durum.

Ben kesin hiledir dediğim sadece 2 kişi ile karşılaştım. Az önceki oyunda da birinci olduk. Biraz kavramak gerekiyor oyunu.
N/A serverda oynuyorsan, Asyalı arkadaşların daha fazla hile kullandığını duymuştum, onlar ise N/A serverinde daha fazla.
EU serverlarda hile çok daha azdır. EU oynayın.
Lagdan dolayı ölüyorsunuz derken nasıl bu kadar eminsiniz anlamadım lag yok. Death Cam'de aşırı laglı olduğu için öyle görmüyorum gayet temiz, birinden şüphelendiğim zaman en az 5 kere replay'den izleyip öyle report atıyorum. Kendimi bildim bileli fps oynarım kimin nasıl ne şekilde düşünüp hareket edebileceğini, nasıl reaksiyon ve refleks vereceğini çok rahat tahmin edebilirim. Hack dediklerimin hepside aimbot, wh ve speed hack kullanıyordu bariz şekilde. Oyunda yeni değilim 1. olmak ya da kavramayla ilgili sıkıntım yok 250 saat olmuş, arkadaşların dediği gibi muhtemelen TPP oynadığımdan ve birazda şansız olduğumdan sürekli bana geliyor bu tipler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı