PUBG'de işlemci kullanımı düşük kalıyor

Çepnii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, direkt konuya gireceğim. Steam PUBG oynuyorum arkadaşlar. İşlemci kullanımım sıklıkla değişiyor, bazen %99'a çıkıyor bazen de 40 60 arası değişkenlik gösteriyor ama ortalama 76 civarı. Anlık takılma donmalar zaten var ama hikayeli oyunlarda böyle bir sorun yok. Ekran kartı kullanımım 80-97 arası değişiyor. Sanhok haritası yenilenip geldi, onu hiç demeyeceğim, 150 FPS ama öyle bir takılma giriyor ki oyun 3-4 saniye gidiyor, anlık 0 FPS ve 20 FPS'ye düşüyor çok sinir bozmaya başladı. 2K da oynuyorum. Normalde bu kombinasyon darboğaz yapıyor evet ama 2K monitor aldıktan sonra hikayeli oyunlarda düzeldi.

Sistem özellikleri
RX 6700 XT Sapphire Pulse 12 GB
Intel i5-10400F
32GB RAM 3600MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
@Çepnii hocam aynı sorunları bende yaşıyorum ama benim sistemim daha düşük sizinkine göre bence oyunda büyük bir optimizasyon sıkıntısı var.
Haklısın hocam yüksek ihtimalle öyle ama ben de bir sorun daha var onu başka bir konu altında açıcam. Klavyem type-c ile bağlanıyor klavyeyi oynatınca usb bağlanma sesi gidip geliyor mavi ekran yiyorum. Klavye bozuldu heralde ondan sonrada kasıyor oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı