Bu telefonun sensörler le alakalı herhalde bunu ayarlardan falan yapabilir miyiz?
Cihazın jiroskop desteklediğine emin misin eğer yoksa muhtemelen pusula üzerinden oynatıyor eğer pusula üzerinden oynatıyorsa düzelme şansı yok diye biliyorum aynı sorun arkaşımda vardı ekranı çeviriyorum 1 saniye falan rahat gecikme oluyor sonradan baktık cihaz pusula üzerinden destekliyormuş.
Eğer olmuyorsa internette jiroskop çalıştırabilecek uygulama vara adını tam hatırlamıyorum ama yaptığımda düzeldiDestekliyor kanka jiroskop.
Android'lerin hepsinde jiroskop çöptür zaten, bu konuda PUBG ilk çıktığında 2018-2019 gibi bir ton telefon ve ASUS ROG falan denedim ardından ilk IPhone'um olan iPhone 8 Plus aldım ve şoke oldum. Korkunç derecede seri isabetli adeta gerçek hayat gibi jiroskop. Ne yazık ki iPhone dışındaki telefonların jiroskopları oyun oynamak için uygun değil. En iyisi red magic 9 Pro'da o bile IPhone'nun yanında çöp. Sebebi donanım değil aynı Bosch marka jiroskopların kullanıldığı Android'ler var zaten birkaç firma üretiyor bu parçayı Apple da onlardan alıyor. Konu IOS'la alakalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.