PUBG'de jiroskop geç dönüyor

Tasarım

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller, telefon markam Realme10 telefondan PUBG'yi yüksek 60 FPS de oynayabiliyorum ama jiroskopu açınca sap ve sola geç dönüyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Cidden jiroskop olmasa oynanmıyor oyun.

Jiroskop hassasiyetini ayarlayabilirsiniz bozulmuş veya size göre değildir.

Net bir çözümü yok çünkü donanımsal bir problem fakat gecikmeyi azaltan bir uygulama vardı ismini hatırlamıyorum jiroskop gecikmesi çözümü diye arattığınızda çıkar muhtelemen.

Bu telefonun sensörler le alakalı herhalde bunu ayarlardan falan yapabilir miyiz?

Bu telefonun sensörler le alakalı herhalde bunu ayarlardan falan yapabilir miyiz?

Cihazın jiroskop desteklediğine emin misin eğer yoksa muhtemelen pusula üzerinden oynatıyor eğer pusula üzerinden oynatıyorsa düzelme şansı yok diye biliyorum aynı sorun arkaşımda vardı ekranı çeviriyorum 1 saniye falan rahat gecikme oluyor sonradan baktık cihaz pusula üzerinden destekliyormuş

Destekliyor kanka jiroskop.

Androidlerin hepsinde jiroskop çöptür zaten, bu konuda pubg ilk çıktığında 2018-2019 gibi bi ton telefon ve asus rog falan denedim ardından ilk iphoneum olan iphone 8 plus aldım ve şoke oldum. Korkunç derecede seri isabetli adeta gerçek hayat gibi jiroskop. Ne yazık ki iphone dışındaki telefonların jiroskopları oyun oynamak için uygun değil. En iyisi red magic 9 proda o bile iphonenun yanında ÇÖP. Sebebi donanım değil aynı bosch marka jiroskopların kullanıldığı androidler var zaten bikaç firma üretiyor bu parçayı apple da onlardan alıyor. Konu iosla alakalı.

Oldukça yanlış bir düşünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…