PUBG'de kazanmak imkansız

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunda kazanmak imkansız resmen. Uzun zamandır PUBG Plus satın almak istiyordum ve aldım ama çok pişmanım. Telefondan mobil oynuyorum onun eşleştirme sistemi Steam'deki PUBG'ye göre çok daha iyi. Bu ne arkadaş, karşıma 300 seviye adam geliyor. Hepsi de iyi oynuyor. Hile falan da var kesin. Oyun bitmiş. Oyun aldığımdan beri toplasan 15 maç yapmışımdır 2 Win 13 loose aldım. Bu kadar saçma bir eşleştirme sistemi görmedim. Resmen oyun para tuzağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile'de karşınıza hiç Fatih kademesinden ve diğer kademelerden oyuncu gelmiyor yani? İkisinin de eşleştirme sistemi kötü ama PUBG Battlegrounds'ta bir süre sonra alışıyorsun.

Mithrain bile 10 oyunda 3-4 oyun kazanıyor. Nasıl bir istatistik bekliyordunuz ki? Bence 2/15 oranı iyi.

Hadi Win olayını geçtim 5 seviye birine 300 seviye adam gelmesi sence ne kadar iyi bir şey?

PUBG Mobile'de karşınıza hiç Fatih kademesinden ve diğer kademelerden oyuncu gelmiyor yani? İkisinin de eşleştirme sistemi kötü ama PUBG battlegrounds'ta bir süre sonra alışıyorsun.

Geliyor tabii ki de ama steamdekine göre daha az geliyor. Mobilde 10 maçta 6-7 Win alırken Steam'de 15 maçta 2 Win falan almak insanı deli ediyor.

Hadi Win olayını geçtim 5 seviye birine 300 seviye adam gelmesi sence ne kadar iyi bir şey?

Geliyor tabii ki de ama steamdekine göre daha az geliyor. Mobilde 10 maçta 6-7 Win alırken Steam'de 15 maçta 2 Win falan almak insanı deli ediyor.
Çünkü PC'dekiler her gün kaç saatini ayırıyor ve PC'de oynamak daha kolay ve karşıdakine göre zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı