PC-Meraklısı Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 194 2 Şubat 2019 #2 PUBG'de makrolu mouse kullanıyorum ama makro kullanmıyorum, ban yer miyim? Mouse bu bakar mısınız? Rampage Shine SMX-R15 10000 DPI RGB Oyuncu Mouse Siyah - Gri Fiyatı Son düzenleme: 2 Şubat 2019
PUBG'de makrolu mouse kullanıyorum ama makro kullanmıyorum, ban yer miyim? Mouse bu bakar mısınız? Rampage Shine SMX-R15 10000 DPI RGB Oyuncu Mouse Siyah - Gri Fiyatı
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 2 Şubat 2019 #11 PC-Meraklısı dedi: Peki, makroyu kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Kapı açmak için klavye yerine mouse kullanıyorum. Bir tek o var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
PC-Meraklısı dedi: Peki, makroyu kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Kapı açmak için klavye yerine mouse kullanıyorum. Bir tek o var.
KS KS PC-Meraklısı Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 194 2 Şubat 2019 #12 Göksel Gündüz dedi: Kapı açmak için klavye yerine mouse kullanıyorum. Bir tek o var. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Göksel Gündüz dedi: Kapı açmak için klavye yerine mouse kullanıyorum. Bir tek o var. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın.
M memedov Decapat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 621 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2019 #13 PC-Meraklısı dedi: PUBG'de makrolu mouse kullanıyorum ama makro kullanmıyorum, ban yer miyim? Mouse bu bakar mısınız? Rampage Shine SMX-R15 10000 DPI RGB Oyuncu Mouse Siyah - Gri Fiyatı Genişletmek için tıkla... Yemezsin, zira makro kullanımı yaygınlaşmış durumda ve bazı PUBG yayıncılarının bile makro kullandığını duydum. Videolarını izleyince anladım kullandıklarını. ( mini14 silahını M416 gibi kullanıyorlar. ) Artı 0 Eksi
PC-Meraklısı dedi: PUBG'de makrolu mouse kullanıyorum ama makro kullanmıyorum, ban yer miyim? Mouse bu bakar mısınız? Rampage Shine SMX-R15 10000 DPI RGB Oyuncu Mouse Siyah - Gri Fiyatı Genişletmek için tıkla... Yemezsin, zira makro kullanımı yaygınlaşmış durumda ve bazı PUBG yayıncılarının bile makro kullandığını duydum. Videolarını izleyince anladım kullandıklarını. ( mini14 silahını M416 gibi kullanıyorlar. )
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 8 Şubat 2019 #14 Steam hesabını hiç riske atma sana tavsiyem. Çünkü açıkça yazıyor makro yasak diye. Artı 0 Eksi