PUBG'de oyun başlamıyor

BrahimoLR

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ben pubg de oyuna giriyorum maç bula yani starta bastıgımda Player Unkwons Battlegrounds yazısı geliyor. Ses var paraşütten atladığımda sesi duyuyorum ama görüntü yok. Aynı sorun H1Z1'de de oyuna girerken bekleme lobisine bağlanamıyordum. Oyuna 20 -30 saniye geç başlıyordum sistem özelliklerim şunlar:
Intel Core i3 4160
GTX 1050 Ti
RAM 4
Harddiskim 500 GB
Arkadaşlarım hardiskim 500 GB oldugu için sorun oldugunu söylediler dosyalar sıkışık yükleniyor gibisinden şeyler dediler. Acaba 1 TB harddisk alsam oyunu açabilir miyim?

Yardımlarınız için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de oluyor hdd 1TB 650 GB da boş yerim var yine de seninle aynı sorunu yaşıyorum bi çözümünü de hala bulamadım.
SSD de var ayrıca ama Windows orada hiç oraya bulaştırmadım oyun işlerini.

Sorun harddiskinde. Çok yavaş olması gerekiyor o kadar sürede gelmemesi için, 5400 bile değil muhtemelen. Almışken uygun bi SSD al, oyunu ona kur, saniyesinde yüklenir oyunun.

@Mesut Kaya depolama biriminin 500 GB veya 1 TB olmasının bir önemi yok. Düşük okuma ve yazma hızları sunan ürünler günümüz oyunlarında sıkıntı çıkartıyor. Bütçen müsaitse SSD alıp, bu tarz oyunları ona yüklemen iyi olur.

Bu arada konuyu hortlatmak yerine sorunların için güncel konular oluştur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı