PUBG'de ping yükselince drop giriyor

Mr.Eerdem0

Centipat
Daha fazla  
Sorunum basit. Pingim zaten 75-80. 100'e yükselince direkt drop girmeye başlıyor. Belki aranızda olan vardır. Benim arkadaşımda da aynı sorun var. Son güncellemeden sonra bende de olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunum basit. Pingim zaten 75-80. 100'e yükselince direkt drop girmeye başlıyor. Belki aranızda olan vardır. Benim arkadaşımda da aynı sorun var. Son güncellemeden sonra bende de olmaya başladı.

Hocam dalgalı bir internette drop girmesi normal aslında. Benim internetimde dalgalı ping çıkınca 100'lere çıksa bile anlık droplar oluyor. Ama mobil verim iyi çekiyor bende mobil veriden oynuyorum.

Hocam dalgalı bir internette drop girmesi normal aslında. Benim internetimde dalgalı ping çıkınca 100'lere çıksa bile anlık droplar oluyor. Ama mobil verim iyi çekiyor bende mobil veriden oynuyorum.

Anlık drop değil hocam bayağı ping düşene kadar kasıyor donuyor önündeki karakteri vuramayacak kadar kötü hale geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Attığım video az önce kaydettiğim oynanış videosu oyunun başında paraşütle inerken ve sonrasındaki FPS ve ping farkı çok belli oluyor ve AMD panelinde önceden FPS'im 90 110 FPS arasında gezerken şu anda 40'a kadar düşmüş durumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…