ereenbulut Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/1oYL_rDsonujXnxWJC9Fg1s4hDBZcKEki RAM Corsair 2x16 CL34 7000Mhz SSD veya HDD modeli kioxia exceria plus g3 Ekran kartı 3070 Ti Anakart Z790 Gaming Wifi7 İşlemci 14700KF Selamlar. Son bir haftadır PUBG açılırken ya da oyun ortasında mavi ekran hatası veriyor. Diğer oyunlarda yapmıyor sadece PUBG için geçerli bütün mavi ekran hatalarını minidump olarak ekledim yardımcı olur musunuz?
Selamlar. Son bir haftadır PUBG açılırken ya da oyun ortasında mavi ekran hatası veriyor. Diğer oyunlarda yapmıyor sadece PUBG için geçerli bütün mavi ekran hatalarını minidump olarak ekledim yardımcı olur musunuz?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #2 Minidump dosyalarını paylaş, analiz edip hatanın sebebini bulalım. Ayrıca, ekran kartı ve chipset sürücülerini güncelleyip denedin mi? Artı 0 Eksi
Minidump dosyalarını paylaş, analiz edip hatanın sebebini bulalım. Ayrıca, ekran kartı ve chipset sürücülerini güncelleyip denedin mi?
KS KS ereenbulut Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #3 MehmetWezon dedi: Minidump dosyalarını paylaş, analiz edip hatanın sebebini bulalım. Ayrıca, ekran kartı ve chipset sürücülerini güncelleyip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Minidump en üstte var. Ekran kartını güncelledim şimdi test ederken gene kapandı. Son düzenleme: 24 Mart 2025 Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Minidump dosyalarını paylaş, analiz edip hatanın sebebini bulalım. Ayrıca, ekran kartı ve chipset sürücülerini güncelleyip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Minidump en üstte var. Ekran kartını güncelledim şimdi test ederken gene kapandı.